mandag, januar 25, 2010

Farvel i en lufthavn

På onsdag - tidligt om morgenen - står jeg i Aalborg Lufthavn.

Jeg skal sætte Andreas på et fly, for han skal til Granada og læse hele dette semester. Han kommer ikke hjem igen før til juli - det er godtnok lang tid!

Så i morgen aften kører jeg til Aalborg, og hygger mig med Andreas og Kristina. Og så leverer jeg kørsel til lufthavnen, der tidligt onsdag.

Det bliver spændende for ham at leve og læse i det sydlige Spanien - og han bliver garanteret vanvittigt god til spansk (det er jo også formålet). Jeg glæder mig til at vi skal besøge ham dernede til maj allesammen.

I første omgang står den på en hyggelig aften sammen med ham og hans kæreste. Jeg er godtnok blevet SNOTHAMRENDE forkølet, men det har aldrig forhindret mig i at gøre noget, der er vigtigt.

Og det er det da at vinke til den førstefødte, når han sådan rejser ud ...

1 kommentar:

Mette G. sagde ...

Uha som jeg kender det. Har i øjeblikket ældste i Irland og mellemste i Østrig og sidder her og undrer mig over, hvorfor jeg lige valgte at fortælle dem om, hvor sjovt det er at bruge tid i udlandet!
Nej, det er dem vel undt og det bliver jo også en oplevelse for livet. Jeg bilder mig også ind, at de bliver rummeligere mennesker af at leve i andre lande.
Rigtig god tur til Andreas! (Og så Granada - suk)