søndag, januar 10, 2010

Hvor er den pokkers pause-knap?

Hvis nogen finder pauseknappen, så vil jeg gerne vide hvor den sidder - jeg kunne godt bruge at weekenden varede liiiiiiidt længere.... :D

Har haft en herlig weekend - den første siden november, hvor det bare er Bruno og mig. Fredag havde vi en dejlig spise-ude-oplevelse på den nye restaurant i byen, Mille's.

Før hed det Fredericia Bryghus, maden var ikke særligt imponerende, betjeningen heller ikke, og stedet gik nedenom og hjem. Ærgrerligt, for det var en god ide. På trods af den virkeligt gode placering lige på Axeltorv, har stedet stået lukket længe.

Nu har en ret ung kvinde taget handsken op, og hun har startet Mille's. Cafe om dagen og Restaurant om aftenen.

Vi fik krondyrkrone med rodfrugter og kartoffelmos (som hed noget finere) - og det var bare perfekt! Det hele! Kødet, tilbehøret, betjeningen og vinen. Flot, flot, flot - nu glæder jeg mig til at prøve cafeen om dagen, selvom det ER lidt svært at gå forbi Caffe Katia :-)

Heldigvis udelukker det ene ikke det andet, og jeg håber at Mille's bliver godt besøgt.

Igår var vi ude at løbe nogle ærinder - og ude at se på badeværelsesinspiration. Vi skal have renoveret badeværelset ovenpå, det trænger seriøst til en kærlig hånd, og det skal til, inden vi går i gang med entre og trappe. Det vil jo være dumt at høvle trappen af og BAGEFTER have håndværkere til at slæbe det ene og det andet op og ned af den.

Til aften havde Christina meldt sin ankomst - så vi fik lavet en dejlig kylling, og nød lidt tid sammen med hende, før hun skulle afsted til København igen. Men puuuh mit tegnsprog er rustent ... heldigvis klarer jeg da at få sagt hvad jeg gerne vil ... :-)

Idag var jeg oppe i tide til en gang spinning, og så har der ellers været vasketøj - og de sidste par afsnit af Dexter - på programmet.

Nu er jeg færdig med sæson 1. Og jeg er kommet til at bestille sæson 2. Ups.

Imorgen bliver jeg hverdagsramt igen. Kunne godt have brugt lidt mere weekend, men der kommer jo nok en weekend mere, før jeg får set mig om... og så er det Brunos fødselsdag :D

Ingen kommentarer: