søndag, oktober 26, 2014

Livsnyderlørdag med gys og strøm i.

I går var en rigtig skæg og hyggelig dag.

Det hyggeband, jeg synger i, havde nemlig et lille spillejob, lige her midt i Fredericia. 

Sådan noget kan dagen godt gå med. Vi startede med at stille de pavillioner, som gjorde det ud for scene, op - lige omkring kl. 10 om formiddagen. Det regnede. Meget.

Så slæbte vi kabinetter og stativer og instrumenter og andet gear, op af kælderen fra vores øvelokale, og ud bag i biler og trailere, og kørte det derhen, hvor vi skulle spille. Nogen som vidste mere end mig, satte det hele sammen igen.

Og jeg skulle hilse og sige, at et trommesæt fylder bagagerummet i en Skoda Octavia stationcar HELT op, især når trommeslageren er en glad dreng som var ung i 80'erne (dengang hvor trommesæt var STORE).

Læg dertil lidt parkeringsbesvær (fordi øvelokalet ligger lige midt i byen) og andet sjov, så kan sådan en gang opsætning godt være udfordrende.

Koncerten (som bestod af 8 sange - jeg har jo kun været med ½ år) - gik vist godt nok. Det var sjovt, omend man ikke står ret godt på sådan en halvvåd græsplæne, og så var der et eller andet der gav mig stød i læberne når jeg kom til at sætte dem mod mikrofonen, da vi gentog forestillingen. Der var nemlig ikke gulv i hele teltet - så trommesættet og nogen af kabinetterne havde forret til de plader der var til rådighed.

Men det var skægt og hyggeligt, og for første gang prøvede bandet at have en roadie (Bruno) og dansere (3-4 små tøser på 5-6 år som dansede foran scenen og mellem sangene hvinede "hvor er I goooooode" - - et lidt andet segment end vi egentlig troede vi henvendte os til).

Vi var egentlig bare lidt pauseunderholdning til arrangementet, som var en halloween-ting, hvor familier kunne gå rundt på Fredericias voldanlæg og blive skræmt af uhyggelige græskarhoveder og trolde, hekse, spøgelser, zombier, pindemonstre og mange andre væmmelige ting.

Jeg er frisk igen en anden gang! 

Ingen kommentarer: