søndag, maj 02, 2010

Gammelt hus, mange projekter...

Har haft en herlig lang weekend!

Tiden er gået med venner, motion, praktiske gøremål og hyggelig afslapning.

Sådan en weekend går det rigtig meget op for mig, hvor meget jeg bare nyder at være sammen med Bruno :-)
Uanset hvad vi foretager os, så er det lige 60% sjovere hvis vi er sammen om det. Jeg er en heldig kvinde, er jeg.

Vi er igang med op til flere projekter i huset. Det store projekt er badeværelset ovenpå. Lige nu er der INGENTING deroppe - Bruno har rykket alt ned, og det skal laves helt forfra. I samme ombæring skifter vi en masse vandrør, samt vandvarmeren, som viste sig at være fra 1968. Det er godtnok nyt i forhold til huset, som er fra 1926, men den kan jo gå til når som helst... så vi kan lige så godt få det gjort.

I processen har der været pillet væg ned i det lille toilet, vi har i stue-etagen - så der skulle bygges op igen, sættes nyt væv op og males. Ovenpå er Bruno nået dertil, at alt er spartlet, og han er nu klar til at begynde at sætte de nye sort/hvide fliser op. Gulvet skal dækkes af skaktern, og brusehjørnet skal havde hvide fliser.

Vi har købt et fint nyt vaskskab med skuffer, og et spejlskab med lys i. Vi har valgt brusedøre, som kan klappes ind mod væggen. Vi har set på toiletter, skabe, papirholdere, håndklædestænger og tusind andre ting. Vi har diskuteret hvilken farve væggene skal have (grå, tror jeg) og om vi skal have noget andet i vinduet end den hvide persienne som er der nu.

Al den rumsteren rundt har smittet af på badeværelset i kælderen, som vi nu alle bruger. Der er kommet en bademåtte ned på gulvet, og ny vandhane og bruser/blandingsbatteri (fra badeværelset ovenpå). Senest er der kommet et nyt bruseforhæng op - det gamle var klamt, og så faldt jeg over et gennemsigtigt med gule badeænder ... :D

Mon ikke også vi ender med at sætte det toilet, som indtil nu har været ovenpå, ind på kælderbadeværelset? Det er en lidt mere moderne version end det, som er der nu.

Mens Bruno og vvs-manden har rodet med rør, har en murer været igang med vores udendørs trappe. Den er blevet repareret efter alle kunstens regler, og der er kommet sorte klinker på. Nogen, som ligner skifer. Lige nu mangler der lige at blive pudset lidt op og fuget et par steder, så er trappen så god som ny (bortset fra at gelænderet mangler en gang ny maling).

Så foråret har bragt masser af aktivitet og fornyelse. Det er dejligt at vi er igang, men jeg glæder mig til at holde en sommerpause.

Det bli'r godt!

Ingen kommentarer: