onsdag, maj 12, 2010

Lang tur ...

Sætter nogen mon snart en prop i den der islandske vulkan??

Vores tur til Malaga blev lidt bøvlet ... Undervejs flyttede den der askesky sig ind over Malaga... Så kl. 20 igår landede vi i Madrid. Med en klassisk præstation af spansk effektivitet tog det syv lange inden bagagen kom, og syv brede inden vi efter flere forviklinger blev sammenført med de tre busser som skulle køre os til destinationen.

Så kl 23 kom vi fra Madrid... og med enkelte stop (bla fordi en af busserne gik i stykker) nåede vi endelig frem... Kl. var halv otte om morgenen da vi kunne kaste os i dyner på hotellet i Malaga.

Nu har vi dog indhentet det værste, og bedst af alt har vi set og krammet vores herboende familiemedlem. Dejligt at se ham!!

I morgen skal vi på Alhambra... glæder mig. Selvom vejret er halvskidt efter sydspanske forhold er det superflot i forhold til hjemme ;)

Lige nu er vi trætte ... tror sengen kalder...

2 kommentarer:

fisker & fernández sagde ...

Wow, det var ellers noget af en tur! Jeg har proevet Madrid-Malaga i bus, den traekker taender ud... Nyd ferien her paa mine kanter!

Hvis hjemturen gaar omkring Madrid, saa giv lyd!

Anonym sagde ...

Dejligt at høre, I er blevet forenede med Andreas. Hils ham. Nyd ferien. Vi håber, asken ikke skal forsinge jeres hjemtur, så I ikke kommer med til Kristians fest!
Knus og kram Mor