onsdag, november 03, 2010

Livsnyderens autist-test

På Facebook har der kørt sådan en test, hvor man svarer på en række spørgsmål, og så fik man sit autist-indeks.

Jeg var ikke særligt autistisk ifølge testen, som gik meget på hvordan man foretrækker at arbejde og tilbringe sin tid, og hvilke sociale kompetencer man har.

Jeg har ellers nogen gange tænkt at jeg måske har en rem af huden ... bare en lille en. Det er nemlig blevet klart for mig, at jeg af og til springer formaliteter, smalltalk og almindelig social smørelse over, hvis jeg lige er i det målrettede mode.

For målrettet og resultatorienteret er jeg vist, selvom jeg er opvokset i 70'ernes folkeskole, hvor vi skulle arbejde i grupper hele tiden og helst være næsten lige gode (MAND jeg hadede gruppearbejde!!).

Nogen gange bliver jeg bare helt overrasket (og en lille smule flov) fordi jeg bare drøner der ud af. Og nogen gange glemmer etiketten, fordi mit fokus 100% er at komme fra A til B. Helst hurtigt og uden svinkeærinder, tak.

Men jeg arbejder med det. Det gør jeg virkelig. Så bær over :D

4 kommentarer:

Anita sagde ...

Hold kæft, hvor vi ligner hinanden på det punkt. Man blir' ikke altid lige populær af at være så "asocial" ;-D

Lizelotte sagde ...

Anita, det sjove er at jeg faktisk er pænt social ellers ... det svipser bare lidt når jeg går i ud-over-stepperne-modus... :D

Helle sagde ...

Jeg HADER også gruppearbejde!! Mon det er en skade man har fået, af at vokse op i 70'ernes folkeskole?

Lizelotte sagde ...

Helle, det tror jeg!! Sjovt nok holder jeg meget af mit arbejde i en projektorganisation idag ... men der gør vi jo også hver især det vi er bedst til :-)