torsdag, april 03, 2014

Livsnyderen stiger på regionaltoget

Det er forår, og alting springer ud.

Bare ikke mig, for mit knæ sørger for at jeg ikke springer så vildt endnu. Til gengæld er jeg i denne uge steget forsigtigt på toget igen. Ikke det der amok-kørende vildskabstog som jeg skvattede af for et par måneder siden, men et lille regionaltog som futter gennem landskabet.

Jeg er tilbage på arbejde! I første omgang 4 dage om ugen, 5 timer om dagen. Onsdag restituerer jeg, på forslag af den dygtige psykologdame jeg går hos. Tænkte faktisk at det var lidt luksus, men det har jeg så erfaret at det ikke er. Jeg var simpelthen så latterligt træt efter to arbejdsdage.

Men det går rigtig godt, og jeg er enormt glad for at være tilbage igen. 

Det sidste er vigtigt. Jeg sad her i weekenden og overvejede at skrive et indlæg om at jeg snart skulle starte på job igen, men jeg var simpelthen så splittet i forhold til, om jeg syntes det var positivt. Mit hoved syntes det var rart. Mit hjerte glædede sig til at se kollegerne igen. Men der var altså også en stor del af mig som var lidt bange.

Så jeg lod være med at skrive noget, og idag kan jeg heldigvis skrive: Jeg er enormt glad for at være tilbage igen.

Jeg er blevet modtaget varmt, men heldigvis ikke for ståhej-agtigt, af mine uforlignelige kolleger. Jeg har fået en tilbage-efter-stress-snak med min nærmeste leder, og det var også bare en god oplevelse. Jeg er begyndt at sætte mig ind i hvad der er sket siden jeg var på arbejde sidst. Og selvom der er lidt rust i gearene, skal de nok komme i sving igen.

Jeg er på toget, og det kører væk fra Stressland.

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Og man oplever også meget mere på det lile tog. Pøj pøj med det hele. Klogt at have en fridag midt i ugen, så kan du lige få slappet af, for selvfølgelig er du megatræt nu. Knus til dig og hils gemalen :-)

conny sagde ...

God tur med toget, Lizelotte.

Ulla sagde ...

Bedre sent end....

Det er godt at hører, du er på skinnerne igen. Lyt til toget og vær ikke bange for at hive i bremsen. Pøj, pøj :)