torsdag, september 09, 2010

Manden min

Imorgen melder jeg mig ud af jobbet, moderskabet og hverdagen.

Jeg tjekker ind i den syvende himmel, og er helt og aldeles kæreste, kone, kvinde de næste dage. Jeg skal et varmt sted hen, og det skal jeg sammen med ham den ualmindeligt dejlige mand, som jeg snart har delt adresse, avisabonnement og dobbeltdyne med i 10 år.

Ham der godt gider ordne aftensmaden alene, hvis jeg er rigtig træt en dag og trænger til en lille lur i sofaen. Ham der henter mine børn, ordner deres cykler og spiller spil med dem, når han bliver spurgt. Ham der får mig til at grine af sine vandede vitser, og som gør mig varm inden i med den måde, han kikker på mig på. Ham der er allerbedst at snakke tingene igennem med, og som er den sjoveste diskussionspartner jeg kunne ønske mig.

Ham der på perfekt vis kombinerer en sød og positiv personlighed med en skarp hjerne, en passende portion initiativ, verdens lækreste skuldre og en dejlig fasthed i ... øhhh ... sit håndtryk ;-)
Ham der under mig alt, også selvom det koster lidt tid og opmærksomhed. Ham der rummer mig, lige sådan som jeg er. Også når jeg er røvirriterende.

Ham som har de dygtigste hænder når der skal sættes fliser og skabe op, og de nænsomste, kærligste hænder når mit hjerte skal samles op fra gulvet.

En weekend med ham i et varmt klima - og så nupper vi lige resten af livet bagefter. Ja tak!

5 kommentarer:

Johnnie sagde ...

Nyd! :-)

Lizelotte sagde ...

Skal jeg nok, Johnnie.

christina sagde ...

Dejlige ord :) Nyd nu hinanden, og ha en dejlig tur.

Kontorchefen sagde ...

Åh. Ægte kærlighed findes. Er. Og lever. I er gode

Lizelotte sagde ...

Tak tak alle ...

Og ja KC ... plus vi er enormt heldige :-)