tirsdag, marts 15, 2011

Er føtex sej? undrer Livsnyderen

Jeg må erkende at jeg er en lillebitte anelse træt af Føtex' irriterende ny reklame-jingle: "Føtex er sej - vi gør mere for dig!"

Men engang imellem elsker jeg også Føtex.... fordi: DET ER DER man lige kan svinge forbi på vej hjem fra fitnesscentret kl. lidt over normal spisetid, finde en lækker ret med kylling, parmaskinke og grøntsager som er lige til at smække i ovnen med parmaskinke - og voila, så har man også på den travle dag fået sund, velsmagende mad (som har taget 10 minutter i effektiv arbejdstid).

Mere af den sunde slags "færdigmad", tak! Det holder 100 - og gør mig i stand til at bære over med selv den mest irriterende tv-reklame.


3 kommentarer:

Camilla sagde ...

Ja, Føtex er på nogen punkter ret sej. Fx også, når man som jeg, næsten altid har to smårollinger på 3 og 6 med ud at handle. Så er det sejt (læs: fantastisk), at de har en gratis bolle fra Føtex bageren i udsigte.

Lizelotte sagde ...

Haha, Camilla, det er nemlig rigtig smart!

Jeg har faktisk fået en bolle til min datter derude for nylig ... selvom hun bliver 18 i år :o) gad vide hvad de vil gøre, hvis jeg kommer derud med hende OG min mor? ;)

Camilla sagde ...

Haha :) Hvis det skulle ske en dag - så må du endelig dele ud af den historie.