lørdag, november 24, 2012

Livsnyderen ser på den lyse side

Jeg savner stadig slet ikke køreturen til Silkeborg, selvom jeg slet ikke får hørt nok P1 nu om dage :)

Men oven på euforien over at være tilbage i Erritsø, kan jeg godt mærke at hverdagen melder sig. Mine nye opgaver er meget anderledes end dem, jeg løste sammen med teamet i min gamle afdeling.


Faktisk er det jeg arbejder med rimeligt spændende, men jeg savner at have det der fælles mål med en gruppe mennesker. Nu har jeg 1/2 ressource siddende i huset, ellers sidder de udviklere, som skal lave forandringerne, i et andet firma, som har til huse hhv. i Israel og USA.
Så mit job har et stort koordineringsindhold, og ikke så meget klassisk projektledelse. Det er spændende og udfordrende, men måske ikke tilfredsstillende på samme vis som det jeg lavede før.

Jeg håber at der kommer et rigtigt menneske-projekt til mig i løbet af 2013!

Heldigvis har jeg et dejligt netværk af gode mennesker omkring mig. 

Jeg nævner i flæng mangeårs-kollega-veninden, bonussønnen fra mit tidligere team, min rødhårede drenge-veninde, mine fine kontorkammerater (som bl.a. tæller en tidligere projektkollega og et par rare unge mennesker som jeg før har haft fornøjelsen af, fordi de var grænseflader til mit gamle projekt), de dygtige og søde mennesker i den afdeling, jeg er udlånt til, og alle de mange andre mennesker, som er med til at gøre min arbejdsdag lidt sjovere og bedre. 

Når tingene bliver lidt "blah!" er det de gode relationer, der giver et smil om munden og lyst til at møde om morgenen.

Tak for det, gode kolleger. Jeg gi'r en øl til julefrokosten :-)Ingen kommentarer: