mandag, februar 26, 2007

Going through the motions

Et engelsk udtryk, som betyder at gøre noget uden at have hjertet med i det. At lade som om.

Sådan kan jeg ikke lide at gøre ting, men ind imellem opdager jeg, at jeg alligevel er i gang med ... at "go through the motions" i en eller anden sammenhæng.

Jeg gør det ofte, når der foregår nogle ting under overfladen, som tager min energi og min opmærksomhed. Så foregår nogle andre ting på autopilot.

Lige nu er noget af min blogging ... "going through the motions". Nogen har spottet det. Og jeg har bestemt, at hvis det bliver for meget blank overflade, så vil jeg hellere holde mund.

Der skal stadig være plads til hverdagsposterne, og livsnydningen skal være i højsædet som altid. Jeg bliver ikke sjæleudkrængningsblogger, men jeg gider ikke skrive poster uden sjæl og følelse og glimt i øjet. Så er det sagt.

Hermed får kvaliteteten et nøk. Håber jeg.

3 kommentarer:

Acq sagde ...

Lige den overvejelse kender jeg ALT for godt :)
Thumps up!

Pernille sagde ...

Lizelotte, du er jo en højkvalitetsblogger uanset hvad! :-) Det vigtige er ikke så meget, hvad alle dine - mange! - læsere synes, men hvad DU synes. Husk nu, at der ikke skal "nøkkes" noget som helst hverken for læsernes eller den dér perfektionismes skyld...
Er enig i, at somme tider er tavshed den behageligste løsning. For én selv.

/En sjæleudkrænger ;-)

Lizelotte sagde ...

:-) kommentarer fra to af mine favorit-hudløse ... tak for opbakningen...

Jeg vil netop heller ikke skrive pæntlaminerede hyggeindlæg uden indhold for at tilfredsstille andre... det skal være fordi jeg føler for det - alt hvad jeg skriver.

Hyggeindlæg kan også være følte - og det skal de være. Det er jo ikke et dameblad, det her...