tirsdag, februar 06, 2007

Overhængende fastelavnsfare

Igår ville jeg igang med at lave Kristians kostume - og så viste det sig, at vi ikke har købt nok skumgummi. GRRRR!

Jeg skal nå at have lavet kostumet i løbet af ugen - og med onsdag aften afsat til skolefest (hip hip) og torsdag booket op med andre planer, kan jeg da godt se, at jeg både skal nå i Jysk Sengetøjslager idag, samt ha' bikset den del af kostumet sammen, som kræver, at Kristian står model.

Fastelavnsfesten afholdes nemlig mandag den 19., og på fredag skal Kristian altså over til sin farmand på vinterferie, så der smutter min model. Regner med at kunne nå et par sidste-øjebliks-tilretninger søndag aften ... nu må vi se.

Kristian skal være banan ..... hvis det lykkes ... ;-)

10 kommentarer:

Helle sagde ...

åhh - hvor er jeg dog glad for, at det med fastelavnskostumer er fortid for mit vedkommende. Tænk, jeg havde helt glemt det årlige tilbagevende bøvl vi havde, hjemme hos os.

Jeg kan nemlig ikke sy.

Lene sagde ...

godt du skal holde weekend med afslapning. Jeg husker det alt for godt, men her i huset indbød vi søster fra København, hun elskede at sy kostumer ;-)

Carina sagde ...

Personligt er jeg rigtig gode venner med vores hæfteklammemaskine. Jeg er nemlig næsten færdig. Vi tager jo på ferie fredag og så skal det jo være færdigt inden.
Jeg brugte også skumgummi, jeg var nød til at hæfteklamme stoffet fast ellers havde jeg nok smidt det hele ud af vinduet ;-)

Carina sagde ...

Hov jeg fik slet ikke hørt; hvad er det du bikser med?

conny sagde ...

Her en hilsen fra en der også er færdig med fastelavnsshowet. Vores bedste var nu ældstes allerførste udklædning som pjerrot (lavet af lagner og garnpompommer). Men jeg har IKKE elsket det ræs. Ungernes ønsker har altid oversteget mine evner (som kan ligge på et meget lille sted).
Fætter BR har været en virkelig ven i nøden. Og heldigvis har vi kunnet genbruge kostumerne med 5 års mellemrum, og heldigvis har pigerne også genbrugt dele af de indkøbte kostumer til klæd ud-leg, nye kostumer både til fastelavn og Halloween, og også til gør det selv-kjoler til gymnasiefester.

Til slut: HELD OG LYKKE til alle jer, der sidder bøjet over hæfteklammerne og symaskinerne!

Lizelotte sagde ...

Jeg har det faktisk lidt sjovt med det, men har i pressede perioder købt færdige kostumer.

Nu er ungerne NÆSTEN vokset fra det, men ind fra højre kommer så det der rollespil...

Kristian skal være banan, Carina ... nu må vi se, hvordan det går. Jeg har fået købt det vi mangler, mon ikke vi får det meste flikket sammen i aften?

Lene, der er ikke en eneste i min familie, der kan sy - heller ikke mig. Det forhindrer mig dog ikke i at gøre det engang imellem.

Helle sagde ...

Uha da, jeg hader fastelavn !!! Min mindste vil være KANIN, og jeg kan ikke sy, og jeg har ikke set kaniner i fætter br. Øv, jeg tror jeg vil prøve med lidt manipulation. Hva med at være FE, uh hun vil hade mig for det. Men nu må vi se hvad tiden bringer. Jeg er startet i "arbejdsprøvning" idag, så moren er BRUGT.
Held og lykke med bananen og god aften til Jer.

/many sagde ...

Min vil være en rytter, som rider på en struds...

Susan sagde ...

Saa er det altsaa lettere med Halloween. Spoegelser og hekse er jo til at finde ud af :-)

Heldigvis har vi en dansk legestue der holder fastelavnsfest saa vi faar ogsaa lov til at slaa katten af toenden. Det skal man jo helst ikke snydes for.

Carina sagde ...

Nød lærer mor at hæfteklamme ;-)
Jeg syntes faktsik for det meste at det er sjovt, som i år hvor jeg ellers har været ret forberedt, men blev slået ud af at der var nogle materialer som en bog foreslog som bare ikke fandtes.
Har man først en gang lavet kostumerne selv så vil ungerne helst det. Men vi har nu også besøgt BR.