mandag, februar 26, 2007

Svanetur

Jeg har for tiden jævnligt ærinde i Kolding.

Det er lidt spændende, for jeg har ikke "brugt" Kolding særligt meget, selvom jeg bor kun tyve minutter i bil fra byen. I det daglige har jeg nok i Fredericia - så Kolding midtby er ikke noget, jeg har frekventeret meget.

I dag var sådan en dag, og på min vej til fods gennem byen, så jeg et sjovt optrin.

P1020258

De her svaner mente, at de havde forkørselsret. Og alt muligt andet ret. De gik simpelthen ud i lyskrydset, vadede lidt rundt, og lagde sig godt til rette.

P1020260

Bilerne?? De måtte køre uden om. Svanerne hyggede sig, og var totalt ligeglade med biler, der kantede sig MEGET tæt forbi. Jeg grinede, og fotograferede. Grinet stivnede dog lidt, da en ambulance med udrykning kom farende i den retning, som bilen på billedet også har. Men også ambulancen satte farten ned og manøvrerede forsigtigt udenom de arrogante langhalse.

Det fik jeg ikke noget billede af - jeg holdt vejret af skræk for en svanemassakre.

Da der blev grønt lys for os fodgængere, gad de ikke ligge derude mere. Nu havde de jo lissom også gjort HELT klart, hvem der bestemte.

P1020262

Jeg kommer stadig til at smile, når jeg tænker på, hvor coole de svaner var ...

P1020263

5 kommentarer:

Lene sagde ...

herlige billeder Lizelotte, du ser ud til at være tæt på. Ambulancebillede ville ellers have været et scoop ;-) men jeg ville også have holdt vejret

Krebsinden sagde ...

Herlige billeder og en dejlig fortælling. Godt det ikke endte med massakre.

Lizelotte sagde ...

Lene, det var så sjovt! Jeg gik bare og grinede fra øre til øre, over de der svaner som bare mente, at det var DERES lyskryds...

Krebsinde - uha ja ...for søde var de jo egentlig. Men de er godtnok store. Så jeg sku' ikke lige hen og jage med dem.

Maria sagde ...

Hvad tænker de på, altså...hi hi...men selvfølgelig fint lige en gang imellem at markere magtbalancen omkring Slotssøen !

Lizelotte sagde ...

Hej Maria - velkommen hertil... dig har jeg da vist ikke hørt fra før :-) Joh - de fik virkelig sat det på plads, de svaner ... måske skulle de unge mennesker på jagtvej ha haft anskaffet sig sådan en flok??