lørdag, februar 13, 2010

I Katias stue

Vi har haft en travl lørdag idag.

Først var vi i Vejle og kikke på biler, og en tur i Bauhaus ... hvor vi faktisk endte med at købe et badeværelsesarrangement. Så nu er vi officielt igang med at ordne badeværelse ;-)

Bagefter gik vi i hus-mode - jeg fik malet karnapvinduerne 2. gang, så nu kan vi hænge gardiner op. Bruno fik ombygget vores køleskabs-kabinet. Det gjorde han fordi vi for nylig blev ejere af et køleskab, som egentlig skulle stå i kælderen. Det er stort - lige så stort som det køle/fryseskab vi har nu, bare lidt bredere. Og bare 100 gange lækrere. Så vi har bestemt os for at lade det køle/frys-skabet ryge i kælderen, som ekstra-køl, og få det store, dejlige køleskab herop til daglig brug :-)

Nu er skabskorpus'et bygget om til at passe til det nye, så i morgen kommer en af vores venner og hjælper Bruno med at flytte køleskabet her op.

Når vi nu havde været så flittige, havde vi fortjent at spise ude. Og det var alt, alt for længe siden at vi havde været hos Katia, så det måtte bare være der!
Vi blev ikke skuffede - vi har haft en eminent hyggelig aften. Med toplækker mad, dejlig vin og den der helt unikke fornemmelse af at være en velkommen gæst et sted, hvor man føler sig så hjemme, at skoene er lige ved at ryge af.

Vi endte da også med at stå og sludre ½ times tid, da vi havde betalt vores regning. Hvor Katia og jeg i øvrigt fandt ud af, at vi har fødselsdag samme dag :D pudsigt sammentræf!

Nu skal der vist bare hygges i sofaen. Den næste uges tid har vi næsten-ferie - ingen børn, der skal have mad eller forventer at vi yder nogen form for services ;-) Kristian er på ski med sin far i Østrig, og Bodil har gang i 117 ting - hun gider ikke stå på ski, men besøger familie rundt omkring, og hygger med venner.

Hvad Andreas angår, er han efter et fejlvalg (en møgbeskidt lejlighed han skulle dele med tre storrygere) landet i et pensionat hos en dame ved navn Rosa. Der bor ud over ham 2 amerikanske lærere og en palestinenser. Har faktisk lige chattet med ham, og han lød kanonglad. Men han var nødt til at løbe - for der var nogen der sang nede i køkkenet, og han var nødt til at gå ned og se hvad der foregik.

Behøver jeg at sige mere?? Han har det vist godt der!
I næste uge starter han på universitetet, og det er dejligt at vide, at han nu er godt og trygt installeret.

Livet er godt lige her i min stribede sofa :-)

Ingen kommentarer: