onsdag, marts 24, 2010

Morhygge

Jeg har fri idag :-D

Det er nemlig min søns fødselsdag, og i den anledning er hans mormor kommet herned for at fejre med os. Hun ankom igår (kørte lige til døren ved hjælp af sin GPS), og jeg afspadserede fra frokost, så vi kunne nyde hinandens selskab.

I dag har jeg simpelthen valgt at holde fri. Så vi kan gå i ro og mag og forberede os til at fejre det unge menneske i eftermiddag og i aften.

Jeg synes at de første 14 år af Kristians liv er gået hurtigt! Men når jeg ser på ham idag - højere end mig selv, en sød, velopdragen, omsorgsfuld, venlig og køn ung mand - så er jeg bare glad og stolt. Jeg ønsker aldrig, at tiden skal gå baglæns og mine børn være små igen.
For mig er det, at se det menneske, man har været med til at skabe, blive større, ældre, velfungerende, udvikle sin personlighed og sine holdninger, belønningen i sig selv for den kærlighed og omsorg, man har givet dem.

Vi bliver en lille sluttet flok om fødselsdagsbordet i aften - bare min mor, Bruno, Kristian, Bodil og John, Bodil og Kristians far. Dagen idag startede med flag på bordet, rundstykker og gaver - min mor havde nogen af de "flade" med, og fra mig og Bruno var der en iPod, som har ligget i min strømpeskuffe siden december. Kristian bliver den eneste i familien som har en iPod som er indkøbt i Apple Store i NYC :-)

I aften skal vi have Coq au Vin (en af Kristians livretter) og pandekager med is til dessert.

Når jeg selv kan fejre fødselsdag om et par uger, nægter jeg at stå i køkkenet. Selve dagen bliver der ikke meget madlavning - det er torsdag, hvor ungerne går til rollespil. Så vi udsætter fejringen til fredag - jeg har allerede booket det gode bord nede hos Katia, for når det er min fødselsdag, vil jeg på Caffe Katia :-)

Jeg nyder at lave lækker mad på bestilling til min familie - men min egen fødselsdag, der vil jeg vartes op :-)

2 kommentarer:

Bunched Undies sagde ...

You should never cook on your b-day, and what's yout recipe for coq-au-vin?

Lizelotte sagde ...

OMG David, what translater do you use?? :D

Well, I guess I do owe you a recipe, I still make your creamy enchiladas sometimes :-)

I will remember to write it down if you really want it ;) it's a concoction of several recepies that I've found online (I insist on doing the flambé thing and only some of the recipes have that part...)