torsdag, april 15, 2010

Hip hurra...

...det' min fødselsdag!

Og hvor ER jeg blevet fejret!!

Fra morgenen var der lækker varm havregrød med kanel og æblestykker, en klat græsk yoghurt og lidt syltetøj ... på bestilling, for det var det, jeg allerhelst ville have.
Der var flag og gaver på bordet, og Kristian stod op, selvom han faktisk først skulle møde kl. 10.

Bruno lykkedes med en gave, jeg slet ikke havde gættet på, og som jeg er SUPER glad for - en kvalitetsdartskive med darts og ekstra flights og tips. Den ER hængt op og indviet (og jeg vandt!).

På job var min stol og mit skrivebord pyntet med rigtig mange flag, og en sød kollega havde skrevet TILLYKKE! og tegnet et flag på et stykke papir som var sat i mit tastatur. Oven i købet fik jeg en fødselsdagssang fra drengene på kontoret, selvom jeg ikke havde kage med. ;-)

På mailen, på Facebook og telefon er hilsner strømmet ind hele dagen - det er dejligt at så mange gider sende tanker og hilsner, en lille ting som gør mig glad :-)

Dagens overraskelse var en tidligere kollega, som ringede til mig på arbejde - vi arbejdede sammen i Sydbank i 1990-1991, og hun husker ALTID min fødselsdag. I år syntes hun at jeg skulle have et telefonopkald frem for en mail.

Jeg tog lidt tidligt fri, og gik hjem og nød livet lidt. En gåtur ned at handle i byen (og omsætte et velkomment gavekort til Matas til et lækkert produkt fra Clarins), kaffe med Bruno og en lang snak med Andreas på Skype. Lækkert!

Den traditionelle ude-spisning er dog udsat til imorgen - ungerne spiller rollespil om torsdagen, så vi fejrer i morgen aften, selvfølgelig nede hos Katia.

Min niece Stine har fødselsdag i morgen - så jeg skulle lige have et kort sendt afsted i aften. Da vi alligevel var ude at gå, besluttede vi at stikke hovedet ind hos førnævnte Katia - det er nemlig sjovt nok også hendes fødselsdag i aften. Jeg ville bare lige ind og sige tillykke, men det lykkedes ikke - måske var det fordi jeg listede ud i køkkendøren og sang fødselsdagssang, vi blev ihvertfald budt på kaffe og et stykke guddommeligt valnøddekage. Katia havde også lige tid til at sætte sig og sludre 5 minutter, selvom hun siden 1. april selv har stået i køkkenet - den værste travlhed var vist ovre for idag.

Bagefter gik vi hjem, og så var det vi spillede bedst af 3 i 301. Jeg tror Bruno går i skarp træning, for han KAN ikke lide at tabe til mig i noget som helst :-D

Det har bare været en helt igennem god, varm og rigtig fødselsdag. Jeg går glad i seng, varm af alle de gode hilsner og lykønskninger jeg har fået.

44 føles godt.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Tillykke med dagen :O)

Lizelotte sagde ...

Tak Morfar :-)