mandag, juni 07, 2010

De uroyale nyheder

Jeg fatter ikke helt, hvorfor man fylder et helt regional-tv-program - endda både det tidlige og det sene - med at Dronning Margrethe (iført et ekstremt gyseligt skriglyserødt dress) har besøgt Kolding ... sker der ikke noget relevant her i området?

Jeg er ualmindeligt urimeligt ligeglad med den kongelige familie ... og alle mulige andre sære kendisser, i øvrigt. Lige fra Sofie fra Paradise, henover værterne for diverse tv-shows på 4'eren og 6'eren og hvad de i øvrigt allesammen hedder, de kendte kriminelle som Claus Riskjær, hende der Zobel og hvad vi ellers kan stille med.

Oprigtigt talt, så er jeg ligeglad med hvem der har haft sex med hvem, og hvem der er dømt ude i denne uge, og jeg er faktisk lidt i tvivl om jeg synes det er rigtigt, at kriminelle gives taletid på licensbetalte kanaler, og der i øvrigt behandles som celebrities.

Nåmen ... jeg synes de skulle holde indslag om de kongelige i et format, så der også er plads til andre nyheder i mit regionalprogram - og så kan de jo gå amok og svælge i både royale og tv-celebrities i diverse billedblade - dem bestemmer jeg jo selv om jeg gider læse (surprise: det gider jeg ikke).

Det er da ikke rimeligt at jeg er nødt til at læse en bog for at undgå at blive bestormet med ikke-nyheder om alle mulige mennesker som jeg er HELT kold i rumpetten over.

Livsnyderen - lettere gammel og gnaven ;-)

4 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jeg er lige bag dig! 392 millioner om året på de "kongelige" My ass.

Lizelotte sagde ...

Morfar, det er faktisk i mindre grad pengene, end det at det er dybt udemokratisk i mine øjne ... at være født til et bestemt job hører jo ikke hjemme i 2010... men du har ret, jeg kan heller ikke forstå hvorfor vi skal forsørge alle mulige perifere familiemedlemmer fyrsteligt...

LKH sagde ...

... havde i en god ferie (;

Lizelotte sagde ...

Hvem er LKH ... en Lille Kongelig Højhed?