fredag, februar 03, 2012

Livsnyderen i sneen

Hold da op, det er koldt idag!


Sydjylland er pudret hvidt af fin pulversne, og solen har store dele af dagen skinnet smukt over Fredericias røde tegltage. Det ligner et postkort, men for syv sytten, det er koldt at komme ud i.


Det er lykkedes mig ikke at komme ud at køre bil idag - trafikmeldingerne oplyste om kaos på gader og stræder, fordi lastbiler skred ud og hvad har vi.


Jeg arbejder hjemme om fredagen - heldigvis. Og det ene møde, der ellers var planlagt i Erritsø, blev aflyst. Så den lille hvide bil har holdt trygt og godt i garagen, bag den skæve port.


Idag har jeg også forvandlet min boblende husven - eller det halve af den - til et dejligt, duftende rugbrød fuldt af kerner. Det smagte virkeligt lækkert - for jeg var jo nødt til lige at tage en prøve-skive!


Jeg slap dog ikke helt for at komme ud. Bodil og jeg har været en tur nede i byen. Hun manglede pludselig et par varme støvler, og egentlig er det jo også det helt rigtige tidspunkt at købe dem på, nu hvor alle butikker har store 50 og 70% skilte hængende :-)


Men kors hvor vi godt nok syntes det var koldt!!


Heldigvis skal vi ikke det vilde idag. Vi er dog nok nødt til at gå udenfor igen i aften - vi skal ned på teatret og høre Tim Christensen spille :-)


Det klarer vi nok også lige :-)

Ingen kommentarer: