tirsdag, december 29, 2009

Livsnyderen frit svævende mellem jul og nytår

Aaaahhhhh ..... afslappende juleferie!

Vi holdt en ganske lille og stille juleaften, bare min mor, Bodil og Kristian samt Bruno og mig. Juledag var et orgie i ugidelighed og afslapning, og først den 26. bevægede vi os ud af huset - min mor hjem til nordjylland, og os til Ejstruphom på besøg hos Ninna og Bent.

Den 27. mødtes vi med min mor igen - hun fylder jo år den 27., og vi plejer at komme hjem - hele klanen - og fejre hende. Det var rigtig hyggeligt! Og vi blev der indtil den 28., for i Vestbjerg var der en fronthjelm der lige passede til min Mazda ... som jo blev bulet i sommer.

Idag har jeg været nede og bytte de dubletter, jeg har fået. Og byen blev lige kikket igennem ved samme lejlighed :) jeg havde jo god tid til at gå og glo. Bruno var kørt hen efter en ny tørretumbler - den skrammel-ting vi købte sammen med huset er (heldigvis) gået i stykker. Jeg vil aldrig anbefale nogen at købe en kondens-tørrer, vil jeg lige sige.... den har godtnok ikke været særligt god.

I morgen kommer Andreas hjem fra USA - vi skal hente ham og Kristina i Billund. Det bliver dejligt at få dem hjem igen, Andreas bliver her hen over nytår, og det passer vist både mig og Kristian fortrinligt :-)

En stille nytårsaften, bliver det - bare Andreas, Kristian, Bruno og mig - for Bodil skal til fest med nogle venner. Passer mig fint at det ikke er det store vilde party :-)

Så jeg nyder bare tilværelsen, lige nu. Freden og roen og at have tid nok og at skulle ingenting. Det er en luksus, er det.

2 kommentarer:

Lupo sagde ...

Fred og ro og et godt nytår er dig vel undt, Lizelotte!
Kondens-tørrer? Jeg er nu rigtig glad for min...

:)

Lizelotte sagde ...

Lupo, jeg blev aldrig gode venner med vores. Synes den tørrede for dårligt, og var for "omsorgskrævende" med diverse filtre (ud over fnugfiltret) der skulle renses i tide og utide.

Men kan godt se at den kan være praktisk, hvis man har vaskerum et sted, hvor det ikke er let at etablere luftaftræk. :-)