fredag, maj 08, 2009

Når det lykkes er man glad

For ikke så længe siden havde jeg en tvær teenager, som synes at skolen var kedelig, fagene meningsløse, lærerne dumme ..... der var ikke det, der ikke var i vejen.

Lærerne var lidt ærgrerlige, for de syntes at drengen spildte sine evner, for han gad ikke rigtig noget. Og begavet var han.

Han fik en pæn studentereksamen - ikke prangende, men pæn. Og så skulle han ud i livet lidt, for han var ikke klar til at læse videre.

I går ringede han så til mig - ham drengen, som var engang. For at fortælle mig, at han havde fået 12 til den eksamen, han skulle op i - i virksomhedsforståelse.
Og jeg var så glad.

For drengen er en glad ung mand, som arbejder målrettet og ivrigt på det universitetsstudie, han er rigtig tilpas med. Som har venner og en dejlig kæreste, og retning i sit liv.

Damn det er dejligt, når de lykkes, de børn :D

Og TIL LYKKE Andreas!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Super....

Hanne sagde ...

Ja, det er dejligt når ungerne lykkes med det de gerne vil.
Du skal huske at din evne til altid at støtte dem og være stolt af dem ikke er uden betydning. Jeg har aldrig hørt andet fra din mund, end at dine unger var gode, søde, hjælpesomme og alt muligt andet positivt. Det påvirker dem da også til at tro at de kan lykkes. Det er jo også dig der er lykkedes som forældre.

Mona sagde ...

Uh hvor kan jeg genkende det ... min unge har sgu også rodet rundt, men begynder at sætte retning nu, hvor livgarden for en tid har hans opmærksomhed. Og vil du tænke dig - han faldt ikke længere fra stammen end at han er blevet deres landstalsmand :-).

Tillykke med Andreas - du har al mulig grund til at være stolt af dit forældreskab!!

Lizelotte sagde ...

Anne: Præcis :)

Hanne: Nu bliver jeg jo helt smågenert :) men jeg HAR altid været bevidst om at huske at fortælle mine børn, at jeg var stolte af dem og accepterer dem ... jeg havde været stolt og glad uanset hvad han lavede . . . bare det, at han gør noget, som han kan lide, og gør sig umage.

Mona, livgarden er sådan et sted man sender store drenge ind, og får unge mænd ud i den anden ende, tror jeg :) ...og ja, jeg er MEGET stolt af ham...