onsdag, juli 08, 2009

En sofa på ryggen

Ævs.

Vi er virusramte.

Idag har vi tilbragt med hver vores sofa på ryggen - dvs. jeg opgav arbejde allerede tidligt i morges, Bruno tog tappert til Kolding, men kom hjem omkring middag.

Han har ondt i halsen og er slap som en godt brugt karklud, jeg har ikke ondt i halsen, men i hovedet - ellers samme historie.

Kl. 9 lagde jeg mig, og så sov jeg ellers til 11.30. Og jeg tror det er blevet til 3-4 timers søvn mere spredt ud over resten af dagen. Godtnok er jeg god til at sove middagssøvn, men det er latterligt meget at sove i løbet af en dag.

Underligt nok er jeg stadig træt... og har hovedet fuldt af bomuldsvat, som alting skal igennem, og som står i vejen når jeg skal tænke. Og så knitrer det lidt når jeg bevæger øjnene og drejer hovedet.

Men lyspunkter er der jo altid.

F.eks. at der er Tour de France på tv det meste af dagen, så der er lidt at kikke på i de vågne perioder. Som altid lykkedes det mig at vågne op netop som forreste rytter (Thomas Voeckler) var ca. 5 km fra mål - det er en utrolig evne, jeg har.

At vi ikke har sommerferie - - det var da dødssygt at have ferie og være syg!

At vi BEGGE to er syge ... så er vi jo i godt selskab.OG så er jeg ved at få en rigtig hyggelig aftale med en af mine favoritbloggere ... glæder mig intensivt til at møde hende i næste uge :-)

4 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Hahaha... Så så man mig siddehoppe i min sofa og råbe "woohoo".

Men træls med det der sygdom.God bedring til jer begge!

Lizelotte sagde ...

Yeah Anne :-)

Ja ud til højre til med det sygdom!!

Lene sagde ...

God bedring. Håber I snart er ovenpå og at det ikke er influenzaA I har, men I har vist ikke været ude at rejse fornylig.

Lizelotte sagde ...

Lene, jeg tror ikke det er så udbredt i Barcelona :D