onsdag, juli 01, 2009

Mexico ligger i Spanien

...og Danmark er pt. en del af Sydeuropa.

Ihvertfald er klimaet lige nu lettere provencalsk. Jeg kender mange, der vånder sig i varmen, og ønsker sig briser og skyer og endog lidt regn, men jeg selv elsker det.

Gi' mig 28 grader og luft, der føles som en håndgribelig ting - der smyger sig blødt og nærgående og lunt om min sommerhud. Gi' mig aftener hvor man kan sidde ude indtil man ikke kan se mere, gi' mig asfalt der brænder mine fødder og dage med dis og lyden af børn der leger i et soppebassin to haver herfra.

It's your latin blood, ville Roberta sikkert sige - hun mener, jeg er en blond latina, og måske har hun ret.

Jeg har dog kun et enkelt hjertesuk. Sidste år ved denne tid havde jeg ca. 1/3 af det hår, jeg har nu. Brunos bedende blik har foranlediget, at jeg har ladet det vokse sig længere og tykkere (!!) - - og det er VARMT!!!

For langt til at være komfortabelt, og for kort til at smække tilbage i en hestehale.
Jeg skiftevis rykker i det for at det skal vokse, og sender længselsfulde tanker til min frisør.

Men bortset fra det, så elsker jeg varmen.

2 kommentarer:

Mona sagde ...

De mænd (og de er vist utallige) der beder deres koner få langt hår, aner ikke hvilke piner de sender os igennem!

Jeg er så "heldig" at mit hår knækker, hvis det bliver for langt, så jeg kan desværre ikke efterkomme ønsket ... det høres også her ind imellem.

For jeg er enig: Tykt hår i sommervarmen ... det føles som en ulden hue!

Håber du holder ud :-)

susling sagde ...

Smæk det op med nogle spænder (sådan nogle papegøjenogen er rigtig gode) og et hårbånd. Solbriller i panden er også godt.

Selv har jeg stort set altid haft langt hår. Ligenu er det ud over skuldrene. Har kun haft kort hår en overgang, da jeg var yngre. Følte mig helt forkert.