mandag, juni 29, 2009

Ugeblog

Det er sommer, og så er der så mange andre ting end PC'en der trækker!

Det er også blevet skoleferie, og i mange år har skoleferiens start også betydet sommerferiens start. Sådan er det ikke i år, for vi har byttet med Bodil og Kristians far, så det er ham der har ferie med dem nu.

Lige nu har vi "den lille ferie" - der, hvor vi har fri hver dag fra 16 til 8. I princippet, ihvertfald - for der er jo alligevel nogle gange et par praktiske gøremål, som vi skal tage os af.

I dag stod den på lidt rengøring, for gulvet i Kristians værelse og gæsteværelset er blevet høvlet af. Det grisser, den slags. Og så lavede Andreas og jeg aftensmad.... ja, for vi har jo alligevel et enkelt ferie "barn" - Andreas skal bo her i juli og en del af august, for han har job på Coca Cola i sin ferie. Han er dog helt klar over, at han ikke skal regne med at der bliver serveret aftensmad og så videre hver eneste aften - for vi plejer at tage det lidt let i de her uger.

Weekenden har været dejlig. Fredag var jeg ude med en flok hyggelige kolleger fra afdelingen, vi var i Fredericiahallen, hvor vi fyrede den af med indefodbold, basketball og hockey. Supersjovt, bortset fra at min skade ikke var glad for fodbolddelen.

Bagefter var vi ude at spise... og et par øl på den engelske blev det da også til ... jeg var lidt tipsy, da jeg styrede cyklen hjemad.

Lørdag var jeg dog frisk nok til at jeg kunne ordne gave til mit søde tøsebarn, som fylder 16 idag - og som fejrede det i lørdags hjemme hos sin far. Det var rigtig hyggeligt.

Igår sluttede vi weekenden af på skønneste måde med en hyggelig tur med gode venner, ud på Vejle Fjord i deres lille motorbåd. Ud hvor der var smukt og roligt, og så frem med kolde drikke, så vi kunne sidde og snakke og nyde solen og det gode selskab.

En helt igennem dejlig afslutning på en rigtig sommerweekend. Og en fin start på vores "Lille ferie".

I morgen fortsætter det gode - - jeg skal ud til Lene, min veninde, og tøsehygge. Vist godt nok at jeg skal arbejde hjemme onsdag... :-S

5 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

du hygger rigtigt :)

Lizelotte sagde ...

Moffe, jeg hygger max igennem :-D

Johnnie sagde ...

Pas på med al den sommerhygge, så begynder hardwaren også at "sommerhygge", så jeg i Computerworld :-)

(Jeg har forresten fixet det døde link i mit aktuelle blog indlæg. B.T. havde slettet artiklerne, hrmf, men jeg fandt den ene i Google cache).

Lizelotte sagde ...

Johnnie, nu kender du mig jo godt nok til at vide at jeg ABSOLUT intet har med firmaets HW at gøre ...

og tak for linkfixet, du er godtnok vågen at du sådan opdagede, at jeg havde været inde og klikke på det ....

Johnnie sagde ...

Netop - jeg havde jo ikke skrevet sådan hvis jeg troede at det havde med dig at gøre ;-)

Det var nu lidt tilfældigt at jeg så at du havde været der, jeg prøver jo ikke at lege "big brother". Og så kom jeg i tanker om at jeg vist havde glemt at genchecke linket i en tekst som jeg første gang havde fat i for nogle uger siden....