fredag, juni 05, 2009

Løbenyderens livsstatus

Jeg opdager til min bestyrtelse, at det er rigtig længe siden, at jeg sidst har skrevet et løbe-indlæg.

Det er altså ikke fordi jeg slet ikke løber mere, selvom der har sneget sig en løbepause ind på 14 dage.

Faktisk har jeg løbet jævnligt, også efter jeg gennemførte min ½-maraton i starten af maj, og jeg har endda introduceret noget nyt: Intervaltræning.

Fåårk det er hårdt!! Men jeg har hørt at det virkelig flytter noget - og jeg må sige, at for et par uger siden løb jeg faktisk min hurtigste 10 km nogensinde. Uden egentlig at anstrenge mig vildt.

Min plan er at løbe interval 2 gange i løbet af arbejdsugen, og så løbe en længere tur (10+) i weekenden - i roligt tempo. På den måde får jeg også lidt vedligeholdt min distance, så jeg ikke skal starte fra 5 km og bygge op, næste gang jeg skal løbe ½-maraton.

Men som sagt har der sneget sig en pause ind. Det startede med et hold i nakke og skulder, som umuliggjorde løb, og så kom der det ene og det andet i vejen.... og pludselig, idag, var der gået 15 dage uden løb.

Idag smed jeg så skoene på og lystløb en tur --- bare i roligt tempo, ned på volden, og så ellers hvor mine ben havde lyst til at løbe hen. Det var fedt at komme afsted igen .. jeg er fuld af ny energi, og vil lige om lidt gå i gang med at gøre rent.

Ingen kommentarer: