fredag, juni 12, 2009

Så røg min golf-uskyld ;)

Jeg har masser af kolleger og venner, som elsker golf - som bruger masser af fritid og ferier på denne fritidsinteresse - som taler passioneret om matches og eagles og birdies og masser af andre ting, som jeg kun perifert ved hvad er.

Jeg har ikke forstået det helt. For umiddelbart har jeg ikke været tiltrukket af det - har ikke følt stor trang til at prøve det.

Idag skulle det dog have chancen. Brunos firma holdt et arrangement, hvor nogle kunder var inviteret, med deres hustruer. Og jeg var med, som Brunos kone.

Først kom vi - os på "sandkasseholdet" - ud på en driving range hvor vi skulle lære at skyde en golfbold afsted. Jov jov ... det var vældigt. Bagefter prøvede vi at putte, og så blev vi sat ud på en 9-huls-bane.

Det gik egentlig okay. Jeg stank ikke HELT skrækkeligt til det, og dem, jeg gik sammen med, var vældig søde og hyggelige.

Det fængede bare ikke. Når det gik godt var det moderat kedeligt. Og i perioder var det lige så sjovt som at betragte maling der tørrer.

Kort sagt: det bliver ikke mig i møder, trillende saligt afsted med min bag, i den lokale golfklub. Det er nok også godt nok. Så er der plads til alle dem, der synes det er sjovt :D

7 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Jamen jeg kan så melde mig i dit kor. Jeg har aldrig helt forstået den sports gren og fascinationen... Og det er jo godt at vi mennesker er så forskellige i vores lyster :-)

Lizelotte sagde ...

Åh gudskelov, Marianne :) var lige ved at tro at jeg var en totalt afvigende freak, for der er jo snart ikke en dansker tilbage som ikke synes det er fantastisk at vade rundt på en græsplæne og slå til en hvid blod med en dertil udviklet kølle...

Men det er sjovt ... for jeg tænkte egentlig, at hvis jeg nu prøvedet det - så kunne jeg nok forstå det, og måske ville jeg endda blive bidt af det.

Not likely in this lifetime, though ;)

Manja sagde ...

Jeg fatter heller ikke golf - som Rory Gilmore i Gilmore Girls siger det: "It's a nice walk spoiled".

Lizelotte sagde ...

Manja - præcis!!

Mona sagde ...

Jeg melder mig i koret; har prøvet at spille golf, og det var da okay, men ikke noget jeg følte trang til at prøve igen.

Men jeg har også været i "jeg-kommer-ALDRIG-til-at-løbe-og-synes-det-er-sjovt"-koret ... og det har jeg lige meldt mig ud af, som du ved.

Så man skal passe på hvad man siger!

Olympia sagde ...

GOLF

Du bliver selvfølgelig ikke hooked på golf, bare fordi du har prøvet det en gang!
Det er først når du begynder at få det til at lysten kommer.

Lizelotte sagde ...

Olympia ... fat chance, jeg har masser af SJOVE ting at foretage mig, så jeg behøver ikke kede mig igennem mange måneders golf for at se om lysten skulle komme .... :)