torsdag, juni 04, 2009

WEEKEND, Baby!

Yeah ... så er det weekend!

Ja, jeg ved det godt ... det er kun 3 arbejdsdage siden, at det var weekend sidst, men af en eller anden grund trængte jeg til weekend idag.

Heldigvis har det ikke været en særligt travl uge på arbejde. Og idag gik det da helt op i hat og briller! Drengene i projektet var re-la-tivt pjattede idag, og det røg konstant under bæltestedet. (Okay, okay ... jeg trak måske heller ikke HELT så meget op som man kan forvente af en pæn ældre dame)

Samtidig havde jeg en gang eklatant fis og ballade kørende med en kollega på direct messaging, så det var liiidt svært at holde fokus på det rent faglige.

Trods alt lykkedes det mig at få en del kedelige småting fra hånden - og det var nok de kedelige småting der gjorde, at jeg var så uhyggeligt nem at aflede idag. Med en flok festlige knejter ved hånden blev arbejdsdagen alligevel rigtig god - om end nok ikke den suverænt mest produktive i mit arbejdsliv.

Da jeg sådan er omgivet af dejlige drenge hele dagen på arbejde, bringer det balance i tingene at jeg i morgen skal til tøseaften med den relativt lille mængde kvinder, som arbejder i vores 32-33 personer store afdeling. Vi kan mønstre i alt 8 kvinder - og det ER jo ikke meget.

Jeg har dog ikke nogen problemer med kønsfordelingen, jeg synes vores afdeling er smækfuld af dejlige mennesker. Så interesserer det mig altså mindre hvad køn de har (med mindre de har meget pæne numser ;) ...

Ellers byder min weekend på besøg af min "biografklub" - Andreas kommer hjem på weekend, vi skal i bio og se den nye Terminator. Godt jeg har ham til at slæbe ind og se de film, som det vil være mande-mishandling at udsætte Bruno for.

Men .. ahhhh ... det er weekend. Mon ikke jeg skal ha' en drink eller noget??

3 kommentarer:

Mona sagde ...

Drink ... det var da en go' ide! Skål og god weekend :-).

Lizelotte sagde ...

Tak Mona ... har lige sørget for at få et par limefrugter med hjem ... caipirinha ... :D

Mona sagde ...

Jeg fik et par Gin & Tonic - på aromatisk grønlandsk gin (smager også supergodt on the rocks) :-)