torsdag, juni 11, 2009

En spændende uge

Så smuttede der lige et par dage til ...

Vi fik fejret Andreas i mandags, det var rigtig hyggeligt (billeder følger).
Nu er han rejst til Barcelona, hvor han nyder livet - han bor hos en ven til en studiekammerat, så det er en billig tur, de får der.

Ellers er dagene bare gået med arbejde og alt det andet, der hører til i et helt almindeligt liv.

Alligevel har det været en lidt særlig uge, for i forgårs blev jeg kaldt ind til min afdelingsleder og fik tilbudt en tjans som projektleder fra 1. september. Det tog mig ikke mange splitsekunder at svare ja til det, og nu glæder jeg mig bare til at tiden skal gå, så jeg kan komme igang med det :)

Det er spændende at få mulighed for at prøve nye ting, og nu har jeg siddet på min projektkonsulentpind i godt 2 år. Dejligt at arbejde et sted, hvor der er så mange muligheder for at flytte og udvikle sig.

I dag er det blevet offentliggjort i afdelingen, og eftersom der hverken var nogen der besvimede, brød ud i gråd eller skulede ondt til mig, er det nok okay. Der var endda nogen der sagde tillykke, og nogen der mente, at jeg bliver en god projektleder.

Det bliver ikke helt fremmed, for i første omgang kommer mit projekt kun til at bestå af mig selv, samt to af "mine drenge" fra det projekt jeg sidder i - og vores tester, som man næppe kan kalde en dreng, eftersom han er noget mere voksen end mig ;)

Jeg glæder mig! Woohoo!

5 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Ih, hvor lyder det godt. Stort tillykke!

susling sagde ...

Stort tillykke!

Lizelotte sagde ...

Tak Anne og Susling :)

christina sagde ...

Tilykke med den nye titel - det er altid fedt at kunne udvikle sig arbejdsmæssigt. Glæder mig til at høre mere om den nye tjans.

Jeg håber selv, at jeg får andre ansvar og arbejdsopgaver undervejs - men lige nu nyder jeg bare at være pædagog ;)

Lizelotte sagde ...

Chris, du har jo også været undervejs mod pædagogtitlen længe ... så nyd du endelig den noget tid endnu :) - og tak.