torsdag, oktober 11, 2012

Næsten som juleaften!

Idag er der officielt sagt "Gi' den gas!" til at sætte gang i den konvertering, som gerne skal resultere i, at vi søndag kan lukke vores netbank op for Jyske Banks kunder.

I morgen aften lukker Jyske Bank deres systemer ned. Jeg er sikker på, at det ikke bliver uden vemod, for mange af medarbejderne har lagt hjerte og kræfter i de systemer, og der er for så vidt ikke det mindste i vejen med dem. Men de får ikke meget tid til at dvæle over det - for foran os venter en spændende weekend med masser af arbejde.

Konti, posteringer, renteoplysninger, kundedata, og tusindvis af andre oplysninger, skal trækkes ud af Jyske Banks systemer, og hældes ned i de helt rigtige huller i vores. Det er et stort puslespil, som har krævet mange mandetimer, og som er testet mange gange. Vi har haft testkonverteringer og prøvekonverteringer, hvor vi har prøvekørt processen.

Når oplysningerne er kørt ind engang lørdag aften, kommer der en masse mennesker og tester, at det ser rigtigt ud. Og når det er kontrolleret, kommer der en ny flok, som skal teste, at systemerne opfører sig som de skal med de nye data.

Forhåbentlig bliver alting meldt godkendt og klar i løbet af søndag, for efter planen lukker vi Jyske Banks netbankkunder ind kl. 15.

Mandag morgen møder en hel masse medarbejdere ind, og skal bruge de nye systemer, de har fået. Forud for mandag har rigtig mange af dem været på uddannelse, men der er også medarbejdere fra vores andre pengeinstitutter ude i filialerne for at hjælpe de nye samarbejdspartnere i fællesskabet godt igang.

Mandag er hotlines i banken og hos os bemandet fra 5 - 20.00. Jeg har trukket den tidlige tjans og skal møde kl. 5, men så kan jeg glæde mig over at jeg allerede har fri kl. 18.00 :-)

Vi er rustet til tænderne for at kunne hjælpe vores nye, store bank med spørgsmål og problemer, der kunne opstå den første tid.

Det er bare så spændende! Vi har arbejdet for og ventet på denne weekend så længe, og nu er den her ENDELIG!!

....og idag havde jeg sidste dag i Silkeborg. Det var lidt underligt og vemodigt og dejligt på en gang. 

1 kommentar:

Line sagde ...

Spændende om det går glat igennem! Jeg krydser fingre for at der ikke sker noget uforudset.