torsdag, oktober 18, 2012

På den anden side...

Det er gået rigtig godt med vores store konvertering i weekenden. Men det kan du læse om i aviserne, hvis du altså søger.

Jeg har arbejdet en del timer, men der er mange, som har arbejdet meget mere. Mine dygtige kolleger har udvist en utrolig vilje til at komme de problemer, som uværgerligt kommer efter sådan en manøvre, til livs. Jeg er stolt af at arbejde et sted, hvor der er så megen dedikation og vilje og holdånd - for det er der.

Det er rigtig dejligt at være godt på den anden side - og jeg glæder mig til at arbejdslivet normaliseres helt. 

Nu er vi i grønt beredskab - og det er snart weekend, en arbejdsfri en af slagsen :)
Det glæder jeg mig til.

3 kommentarer:

Camilla sagde ...

Stort tak, tak og atter tak skal du have fra mig i hvert fald (og til alle andre, der har været involveret selvfølgelig)! Tænk, at du har været med til at bygge det nye - meget, meget, meget bedre og brugervenlige - system.

Ros, ros, ros og hurra fra mig - en Jyske erhvervsnetbanksbruger i gennem mange mange år.Camilla sagde ...

Nu bliver jeg lige i tvivl her? Skal min kommentar først godkendes eller forsvandt den helt?

Lizelotte sagde ...

Hej Camilla - tak tak tak for rosen :) Den luner, for det er ikke alle som er lige lykkelige for vores netbank - det er altid svært, når tingene ændres meget.

Og undskyld - din kommentar er af uvisse årsager røget til moderation, og jeg forstår ikke helt hvorfor. Jeg er lidt en uregelmæssig blogger, så jeg har først set at den lå der nu. Godt nytår - jeg håber stadig du er glad for vores erhvervsnetbank.