onsdag, februar 20, 2008

Det står skidt til...

...med moralen.

Her sidder jeg og ser magasinet Penge om overvægtsproblemet. Og de viser billeder af hotdogs, burgere, chokolade og chips.

Hvordan reagerer livsnyderen (som sidder og spæger sig med et enkelt glas ... eller måske to ... rødvin)?

... jeg bliver SÅ lækkersulten..... uhm......

6 kommentarer:

Mona sagde ...

Jeg så også udsendelsen ... og blev egentlig mest ked af, at omtrent alle de danskere, der deltog i udsendelsen, var på overførselsindkomst (måske var det optaget kl. 11 om formiddagen, hvor der trods alt ikke er mange der har tid til at gå i Kvickly).

Lige overfor disse mennesker hjælper der jo ikke meget med skattefrihed for arbejdsgivere, der tilbyder motion og frugt mv.

Ingen tvivl om, at det er op ad bakke, når det gælder vores sundhed i lille DK.

For du har helt ret - man bliver meget let lækkersulten efter det forkerte ... jeg ved ikke hvor jeg fik det fra, men det lykkedes mig at styre mig i aftes :-).

Lizelotte sagde ...

Mona, jeg så kun lidt af det - havde næsen i en bog samtidig, men jeg blev skrækkeligt lækkersulten efter kartoffelchips med havsalt!
Godt vi ikke havde noget som helst usundt i huset...

Jeg kan bare ikke forstå de siger, at der bliver flere, som er aktive, men også flere, som er meget usunde..... vil det sige at der er en "mellemtingsgruppe" som bliver mindre og mindre?

Var nødt til at skippe min spinning igår, da min skulder forhindrede mig i at lave andet end at sidde i sofaen og se tv - stort set. I dag håber jeg den er lidt bedre, så jeg kan få mig en løbetur.

Bodil sagde ...

Jeg så ikke udsendelsen, men jeg har også hørt (eller læst) at "mellemgruppen" bliver mindre - altså at flere og flere spiser sundt, dyrker motion osv., og så er der nogen der ikke gør nogen af delene. Man siger jo at fedme-epedemien fra USA er på vej til Danmark, og ihvertfald synes jeg man ser flere meget overvægtige mennesker end for 10 år siden.

Mona sagde ...

Ja det undrer også mig lidt, for det er ikke til at komme TIL for folk ovre i "mit" fitnesscenter. Men du har nok ret, Lizelotte, midtergruppen bliver mindre ...

Susan sagde ...

Her i Californien er det naesten enten eller, mellemgruppen er ikke ret stor.

Man kan vel at maerke jo sagtens vaere sund og dyrke meget motion uden at vaere tynd som modellerne og som de er i Hollywwod. Jeg synes at de fleste jeg kender dyrker motion mange gange om ugen og gaar op i at spise sundt. Desvaerre er det tydeligt naar man kommer i de omraader som ikke er saa velstillede som lige her hvor vi bor, der er det tydeligt at der bliver spist usund og ikke dyrket saa meget motion.

Jeg maa indroemme jeg ikke taenkte over det, da vi var i Danmark i de sidste 2 uger, men maaske er det bare fordi jeg ikke ser det.

Lizelotte sagde ...

...lidt pudsigt. Jeg skriver et glimt-i-øjet indlæg om, hvor lækkersulten man kan blive af sådan et indlæg der tordner mod usund levevis. Faktisk tænkte jeg lidt på den gamle Niels Hausgaard sang, hvor de er til begravelse, og præsten prædiker om brændevinens dårligdomme - og Niels H's hovedperson står og bliver SÅ tørstig...

og så bliver det til en livsstilsdebat ;-)