lørdag, februar 02, 2008

Lørdagsfred

Med Andreas velanbragt i et fly på vej til Atlanta og hans søskende på besøg hos deres far, er der dømt lørdagsfred.

Lige nu er den eneste lyd klikkene fra min elskede laptops tastatur. Bruno er ude at cykle med Carsten Bedsteven - jeg har været i Forever og træne, og lige nu nyder jeg, at der er musestille.

I formiddag gik vi tur i byen. Vi smuttede ind forbi Fasanvej og så til det hus, som vi skal flytte ind i lige omkring 1. april, og så gik vi en tur ind til byen. Det tager mindre end 5 minutter at gå fra "vores" hus og ind gennem Danmarksporten - så er man inde i Fredericias bymidte.

På vejen kom vi forbi Lund+Lund. Jeg måtte lige ind og ose - og så skulle jeg jo lige sige hej til min kommende næsten-nabo - nemlig den ene af Lund'erne (Jytte), som har boet på Fasanvej i mange år. Vi fik lige en sludder om løst og fast - det var skægt.

Hver gang vi kommer ind til byen, er vi nødt til at skulle der forbi. Vi skal lige se vores hus - der, hvor vi forhåbentlig skal bo de næste mange år. Det klør i vores fingre for at komme i gang med at male og indrette! Der er 43 dage til, at vi får nøglen.

Men lige nu er der stille. Det sner ikke mere, som det gjorde tidligere.

Jeg sidder her og glæder mig til at min elskede kommer hjem, så vi kan hygge lidt. Og så har vi bord på Cafe Carlos i aften...

...er man livsnyder, eller hvad??

2 kommentarer:

Helle sagde ...

Hold fast, I kommer til at bo centralt. Det bliver lækkert! Tillykke med huskøbet.

Lizelotte sagde ...

Helle, vi glæder os meget. Og vi synes selv, at beliggenheden er perfekt - stille vej, næsten ingen trafikstøj - og kun 5 min. gang til midtbyen...