lørdag, februar 23, 2008

Jeg leger ikke stilleleg på min blog

Man skulle ellers tro det - der plejer da ikke gå så lang tid imellem at jeg skriver et indlæg!

Men jeg har måttet spare lidt på tasteanslagene.

Min skulder har kort sagt været rigtig ond ved mig. Var ved læge i tirsdags, og ved massør i onsdags. Torsdag var et mareridt af en arbejdsdag at komme igennem. Jeg havde afsindigt mange smerter, og var garanteret ikke særligt hyggelig at være sammen med torsdag aften. Jeg var irritabel og indelukket, for jeg var ked af det over, at der igen var smerter fra skulderen.

Fredag tog jeg en sygedag. Lavede i store træk ikke andet end at læse og se tv, og læsse lidt tøj i vaskemaskinen. Aftensmaden igår stod ungerne primært for.

Fredag aften var skulderen heldigvis meget bedre. Gigtpillerne er begyndt at virke, og den ro, skulderen har fået, har garanteret også været godt.

Så nu er min weekend reddet, og jeg vover at skrive lidt på min PC. Jeg har fået en henvisning til fysioterapi - det håber jeg kan reparere de problemer, jeg har med skulderen.

5 kommentarer:

Mona sagde ...

Lizelotte, din stakkel! Håber fys'en kan få sat skik på det.

Selv har jeg rigtig gode erfaringer med akupunktur, når det gælder den slags problemer! Så hvis der er en god én af slagsen i byen, ville jeg prøve det også. Alle kneb gælder jo når det gør ondt

Susan sagde ...

Jeg haaber din skulder snart er medgoerlig igen.

Min svigermor har haft en frossen skulder siden i sommer. I onsdags var hun til akupunktur og allerede torsdag syntes hun at hun kunne maerke en bedring, freag var hun helt sikker paa at det havde hjulpet. Hun skal ahve 3 behandlinger i foerste omgang, og saa skal de se om det virker, men det ser jo ud til at virke.

Jeg synes du skulle proeve at finde en akupunktoer, min svigermor vil i hvert fald anbefale det.

Ella sagde ...

Rigtig god bedring bedring, Lizelotte :-) det er så træls at have ondt.

Lizelotte sagde ...

Mona og Susan, jeg er faktisk blevet anbefalet akupunktur, og overvejer det da.

Ella - ja, du ved jo desværre en del om det :-/ - tak for bedringsønsket

Lene sagde ...

God bedring, Liselotte, håber at du snart finder noget som hjælper.