mandag, juni 16, 2008

Fuldt hus igen

Så fik vi Andreas hjem .... det var dejligt!

Tingene passede så godt, at vi var inviteret til svigerdatter Mettes 30 års fødselsdag lørdag. I Roskilde. Det var hyggeligt at møde hendes familie og venner - og sjovt at hilse på Christinas room-mates i den nye lejlighed på Amager.

Vi overnattede i en campinghytte på en hyggelig campingplads i Roskilde, og tog tidligt afsted næste morgen, for Andreas skulle lande kl. 9. Det blev lidt senere - men det var super dejligt at se ham og Kristina!

Vi kørte hjem, og Andreas syntes det var LIDT sært, at det var Fasanvej, vi skulle til - da han tog afsted, boede vi i Snoghøj.

Noget af det første, han gjorde, var at åbne de fødselsdage, der ventede på ham. Han fyldte jo 21 i sidste weekend. En af gaverne var en russisk militærkasket fra hans bedsteforældre i Kibæk.

P1050029

Andreas er så heldig at have en mormor, en bedstemor og en bedstefar, samt en grandma og grandpa. Mormor er naturligvis min mor. Bedstemor og Bedstefar er min exmands forældre - de har kendt Andreas siden han var 3, og for dem er han 100% deres barnebarn. Grandma og Grandpa er Andreas' biologiske bedsteforældre i USA. Så han er en ung mand med mange bedsteforældre :-)

Vi har også fået indrettet gæsteværelset, så det fungerer fint for ham. Hans tv kom op igår, og i dag sætter vi et bord op til hans PC. Hans tøj har han i sengeskuffen under sengen - og resten af hans ejendele står i papkasser. Vi regner ikke med, at han skal bo her så længe.

P1050030

Det lykkedes Andreas at holde sig vågen hele dagen i går, og at falde i søvn ved 23-tiden igår aftes. Så sov han som en sten til kl. 7, så mon ikke han har vundet over Jetlag'en? Han så ihvertfald frisk og udhvilet ud!

Godt det samme - for han starter på arbejde ude ved Coca Cola kl. 14 i eftermiddag. Der skal tjenes penge nu!

Det er skønt at have han hjemme igen - selvom det kun er for en kortere bemærkning, inden Kristina og han flytter til Aalborg, som det er planen.

Jeg har taget en spontan feriedag (Tak, Projektleder Hans) og vil nyde at ha' knægten for mig selv lidt...

Ingen kommentarer: