onsdag, juli 30, 2008

Arrgh!! Jeg har overgivet mig!

...og nu kan man finde min profil i Facebook.

Jeg må modstræbende indrømme at det er sjåååååwt!

Og så en servicemeddelelse: Drengebarnet er nu officielt optaget på Aalborg Universitet hvor han skal læse Erhvervssprog og international erhvervskommunikation i Spansk. Kristina er også optaget på sit studie (også noget med spansk...) - og i morgen futter vi en tur til Aalborg for at kikke på nogen lejligheder.

Min mor har indvilget i at servere en bid brød, og Bruno agerer chauffør og har lovet at se lidt streng og chef-agtig ud, mens vi kikker på lejlighederne.

Og på fredag ... har jeg 2 stk VIP-billetter til Post Danmark Rundt i Vejle. Gratis fadøl og pølser mv, og adgang til tribunen ved målområdet - det er okay!

9 kommentarer:

christina sagde ...

Man kan nu finde næsten hele Danmark på Facebook :)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Tillykke med de unge mennesker! - Mht fjaesbog - vi ses derinde. :)

Lizelotte sagde ...

Christina, ja især os unge og oppe på beatet ;-)

Tak Tina - ja, vi ses da!!

livrdz sagde ...

Sikke et succes-indlæg! Tillykke med de unges optagelser - det er da super fedt! :o) Hvordan gik det i Aalborg?

Og billetter til gratis fadøl og pølser er heller ikke at kimse ad. Omend jeg nok ikke kunne hidse mig op over selve cykelløbet (læs: det er helt uden for interessefelt).

Mht. FaceBook, så er jeg ikke selv bidt på... og der skal virkelig god argumenter på bordet inden det evt. sker - hvis nogensinde. Hvad er det der gør det så sjovt?

Lizelotte sagde ...

Livrdz, vi fandt ud af at den lejlighed de har på hånden fra oktober nok er den, de skal holde fast i :-)

Jeg elsker cykelløb... kan ikke gøre for det :-)

Det fede er nok at man med et enkelt klik er i kontakt med gamle venner man ikke har set i 25 år ... og at man kan chille med favoritkollegerne, chatte, dele musik og meget andet ... nu må vi se, om jeg bliver ved med at synes det er sjovt. Men det er 100% at jeg aldrig putter mine billeder der ind...

Alex Bach Kristensen sagde ...

Du er jo standhaftig med din blog Lotte. Jeg tilslutter mig andre, der stiller sig tvivlende overfor Facebook. Hvad har jeg overset?

Nå, men det kan vi jo tage i morgen, hvor vi glæder os til at invadere jeres hjem :-)

Helle sagde ...

Jeg er også kommet på "Fjæsbog" (hi-hi).

Men jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvad jeg skal bruge det til. Når jeg finder nogen, jeg TROR jeg måske kender, så kan jeg ikke få lov til at se deres profil, fordi jeg ikke er "ven" med dem endnu ... det synes jeg virker lidt ulogisk.

Fik også en henvendelse fra en fyr der skrev "Jeg tror vi var kærester i sommeren 1985". Desværre for ham. Nitte-gevinst :-(

livrdz sagde ...

Godt nyt omkring lejlighedssituationen i Aalborg! Så er den klaret...!

Hmmm... mht. FaceBook, vidste ikke man kunne alle de ting, men er fortsat skeptiker. Bruger til gengæld LinkedIn.com men det er mere 'prof' end socialt ;o)

Lizelotte sagde ...

Alex, det glæder jeg mig også til!

Helle, det synes jeg heller ikke er særligt smart - det er jo LIDT svært at gætte om det lige er DEN Hans Peter Hansen, man kan se profilen på, hvis der ikke er billede...

Livrdz, jeg er også på LinkedIn og har egentlig også klaret mig fint med det - du har ret, det er meget mere "prof" og Facebook er meget mere socialt.