søndag, juli 20, 2008

Tilbage til job .. lige om lidt

I morgen er det slut for i år med at holde ferie.

Det vil sige ... den RIGTIGE ferie. For nu starter det, vi plejer at kalde "vores anden ferie". Det er der, hvor børnene er på ferie hos deres far, og hvor der ikke er de normale forventninger til madpakkesmøring, aftensmad, opmærksomhed, tilstedeværelse - hvor vi, hvis vejret er godt, kan finde på at futte til stranden straks vi har fri og nyde friheden fra 16 til 8.

I år er vi ikke alene i huset. Andreas er her - og Kristina er flyttet ind for resten af juli og august. Hun har fået job i nærheden, som det er lettere at nå med os som base, end ude fra Børkop, hvor hendes familie bor.

Men de er jo voksne, de unge mennesker, og klarer sig fint selv, hvis vi damper af - for en aften eller for en weekend.

Og det gør vi sikkert.

I morgen efter arbejdstid står den dog på Ikea-besøg. Andreas skal være muskelmand, for vi skal op og hente nye sofaer - og mine skuldre duer ikke til det tunge slæb. Kristina tager med på en kikker, og de skal vist også se lidt på møbler, og købe lidt køkkengrej ind.

Det er en god dag, for meteorologerne lover regnvejr - og der er hviledag i Touren (som var FANTASTISK i dag - FANTASTISK!).

Og sidst på ugen skulle sommeren komme - så Bruno og jeg lurer på passende steder for en gang camping, tæt ved stranden.......psst! Jeg glæder mig en LILLE smule til at komme tilbage på job .... det er lidt sygt, så lad være med at fortælle det til nogen...

5 kommentarer:

anjoe sagde ...

Ikke et ord over mine læber, men blot bemærkningen, at jeg ikke håber, at du efter første arbejdsdag tænker: "Jeg må have været syg sådan at ha' savnet det lidt" ;-)

Lene sagde ...

Jeg kunne godt ha brugt tredie ferieuge nu, men jeg er kommet tilbage, og er træt nu :-)

Lizelotte sagde ...

Anjoe, sådan var det heldigvis ikke :-)

Lene, to uger er også i underkanten - det er ihvertfald min erfaring. Jeg har prøvet at dele min sommerferie op, og det synes jeg ikke om - med de 3 uger når man faktisk at få hvilet ud og komme ned i tempo, og det tror jeg vi har godt af.

Mona sagde ...

Enig - 3 uger er perfekt.

Mine starter på fredag - og med dén vejrudsigt kan det bare ikke være bedre, når man nu skal være herhjemme i DK!

livrdz sagde ...

Her må jeg bemærke, at hvis det er sygt at være glad for sit job og glæde sig til at komme tilbage efter en ferie... hvad siger det så om mig, der vælger at arbejde ulønnet i den ene uge min mand har fuldtids-fri?! (eller har han blot ferie for at passe børnene, mens jeg skabs-arbejder?!) så syg vil jeg ikke betegne dig. Men lettere febril måske? ;o)