torsdag, september 18, 2008

Frikvarter

Den kommer snart.

Lige om hjørnet, er den. Weekenden. Og det er utroligt så kompakt stakkede ugerne er lige for øjeblikket. Jeg står op tirsdag morgen og inden jeg får drukket 3 kopper kaffe er det fredag.

I aften var jeg rastløs, og jeg kunne sagtens mærke at det også handlede om at have for mange bolde i luften og være for dårlig til at lægge dem fra mig. Nu har en aften i sofaen og - ikke mindst! - et godt glas rødvin fået hevet mine fødder ned i nærkontakt med det gamle trægulv i mit hus.

Nu glæder jeg mig til, at det bliver weekend.

I morgen arbejder jeg hjemme. Måske afspadserer jeg lidt. I morgen aften er der hyggeaften med vin-drengene, og så venter en hel weekend, hvor jeg har min mand helt for mig selv. Han skal få min fulde opmærksomhed. Han har fortjent det.

"Jeg synes det er dejligt, at du er engageret i dit arbejde," siger han og ignorerer, at jeg starter 2 ud af 3 samtaler med anekdoter fra projektet, eller beskrivelser af dagens problemstilling. Eller, jeg tror faktisk han synes det er ok.

Jeg synes selv, jeg er lidt belastende at være sammen med, men jeg har svært ved at slippe for mig :)

Vi har haft alt for få os-selv weekender de sidste par år.
Den her trænger vi til!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

En gang i mellem er det rart nok at slaa roedder og slappe af. Nyde hinanden og ikke taenke paa tusind andre ting. Jeg traenger ogsaa til det, kan jeg maerke :-)

Lizelotte sagde ...

Fisker, man skal huske at nyde det og ikke ha' blikket rettet fremad hele tiden. Der er vigtigt at bare være der hvor man er, engang imellem...

Annie Fryd sagde ...

Fald ned og lad roen falde på Lizelotte, og nyd weekenden med tosomhed :0)

Varme fredagshilsner fra det midtyske højland

Lizelotte sagde ...

Annie - tak for hilsnerne. Vi er igang med nydningen lige nu :)

Kontorchefen sagde ...

Godt frikvarter :-)

Lene sagde ...

Livsnydelse er slet ikke det værste ;-)

Lizelotte sagde ...

Tak, KC :)

Nej, Lene - og det er, hvad weekenden indtil videre har budt på masser af ...