tirsdag, september 23, 2008

Livsnyderens lange dag...

I dag ringede vækkeuret kl. 4.30.

Det er tidligt. Rigtig tidligt. Men på det tidspunkt havde nogen af gutterne i projektet allerede været igang i ½ time.

Kl. 4.45 var jeg på cyklen og på vej mod Erritsø. Vejen gik lige forbi Bygaden, hvor jeg lige skulle hente noget, vi skulle bruge til testen... så lidt over 5 var jeg på Teknikervej med friskbagte boller og alt hvad dertil hører. Det var velset blandt de tidligt mødte drenge!

Vi mødte så tidligt, så vi kunne få lavet alle de manuelle ting, der skulle til, for at vi kunne få alle de ændringer, vi har lavet i netbanken, på plads. Der skulle registreres, og der skulle testes, at tingene så rigtige ud, når kunderne ville begynde at logge på hen på morgenen.

Og hen på formiddagen kunne jeg skrive ud til vores pengeinstitutter, at netbanken var helt på plads. Det var dejligt.

Der var stadig småting at følge op på. Men tingene er bare gået så fint og glat, og vores hotline blev IKKE væltet af henvendelser - heldigvis. Vi har fået ros af kunder, bankfolk og kolleger for vores pæne nye layout. Jeg må også indrømme, at jeg er stolt af os. Vi har nået fantastisk meget på ½ år.

Kl. 14.30 måtte jeg erkende, at min hjerne var hoppet ud af mit ene øre og var gået hjem. Jeg kunne ganske enkelt ikke koncentrere mig mere. Så jeg gik hjem og slappede af.

Og jeg skal helt sikkert IKKE sent i seng i aften. Til gengæld skal jeg sove længe - helt til kl. 6.30.

8 kommentarer:

Hanne sagde ...

Jeg var lige forbi netbanken her i eftermiddag. I har godtnok lavet den flot og moderne!
Stor ros!

Lizelotte sagde ...

Tak Hanne! Vi er også pænt stolte af vores arbejde ;)

Mona sagde ...

Tillykke - ja jeg kan jo ikke lige smugkigge (har lissom min egen Netbank), men det er under alle omstændigheder dejligt, når sådan et projekt lander hvor det skal, og til kundernes tilfredshed!

Lene sagde ...

Er min bank med i det projekt? For så skal jeg da have de unge mennesker til at logge mig på, så jeg kan se :-) Vi er endnu ikke på netbank, men kører erhverv via modem.

Lizelotte sagde ...

Lene, gode gamle PCB, kører I ... jamen I er da så fhv lille en virksomhed at i sagtens burde kunne køre Netbank Erhverv!

I skal da over på den "rigtige" netbank, skal I ... ;)

Lizelotte sagde ...

Mona - du kan jo overveje at skifte til en bank der betjener sig af Danmarks bedste central ;)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Den ENESTE aarsag jeg kan finde til at staa op paa saadan et tidspunkt er at skulle naa et fly, sgutte for at gaa paa arbejde. Ikke paa vilkaar - NIKS! :)

Lizelotte sagde ...

Tina ... jeg æææælsker mit arbejde! ;)