fredag, september 12, 2008

Hov?? Hvor blev den uge af?

Uuups ... det var en af de uger, der gik hurtigt!

Til gengæld er jeg så væsentlig mere træt end jeg plejer at være om fredagen. Ikke fordi det har været en hårdere uge en normalt - men igår var jeg på afdelingsseminar.

Den stod på bowling og gocartrace i Svendborg. Jeg ELSKER at køre gocart, og banen var faktisk ret god. Men damn, hvor var vi ømme at se på med kedeldragter og "hårnet"! I dag har jeg mega ømme arme. Men de var det værd!

Race
Nogen af os så sødere ud med hårnet end andre...

Herefter stod den på sejltur med færge i skønt vejr og minigolf på en meget flot bane på Valdemarslot på Tåsinge. Godt jeg ikke skal leve af at spille golf. Jeg har vist ikke ret meget talent.

P1050790

Bagefter tog vi igen en sejltur tilbage til Svendborg.

P1050782

Vi var indkvarteret på Carlsberg Camping (let at huske, mente arrangørerne) i campinghytter, og efter et tiltrængt bad (det er VARMT at køre gocart!) tog vi ned til Svendborg igen og spiste i et pakhus på havnen.

Det blev sent. Og der er tilsyneladende ikke så mange taxaer i byen, så vi var nogen stykker der gik hjem. Mine rare kolleger sørgede for at jeg ikke vandrede ud over en mark (min navigator var lidt defekt), og vores egen afdelings-stifinder fandt vej ... så engang mellem 3 og 3.30 kunne jeg falde om i mit rum i campinghytten og sove. Dejligt!

Jeg er heldig at have kolleger hvis selskab jeg virkelig nyder. Så skidt med at jeg er lidt slatten i dag.

2 kommentarer:

Irma N. sagde ...

det er nok thomas du mener, når du skriver at nogen af os ser sødere ud med hår net :-)

Lizelotte sagde ...

Hehe .... det vil Thomas nok også mene :)