mandag, oktober 19, 2009

Kommunalpolitikere - ut av min fjæsbog!

Man kan sørme godt fornemme at kommunalvalget står for døren.

Og er det ikke lige som om de er LIDT mere fremme i skoene end de plejer? Måske er det bare her i Fredericia - her SKAL man have en eller anden kæphest-diskussion ... først var det lystbådehavnens placering, så var det navnet på det nye plejecenter, og lige pt. koger de stadig suppe på Frederica værft, sandsynligvis fordi der ikke er dukket noget nyt og spændende op...

Ihvertfald ser man kommunalpolitikere OVER ALT i disse dage.

En af mine yndlings-aversioner er Kent Hedemann Kristensen - LANGT hen ad vejen pga. det rædsomme billede, man ser af ham overalt, hvor han sidder med en eftertænksom finger på hagen ... eller ... er der andre end mig, der kommer til at tænke på Dr. Evil i Austin Powers??

Selv på Facebook bliver jeg stopfodret med irriterende reklamer for kommunalpolitikere ... overvejende borgerlige, og hvorfor det?? Overvejer at skrive "kommunist" i min politiske overbevisning i FB, i håbet om at slippe for at blive foreslået "fornyelse" i form af en meeget friskt-udseende venstrequinde som hedder noget så små-konstrueret som Pernelle... (får mig til at tænke at hendes mor ikke kan stave, eller at præsten skrev forkert)

Også i gågaden vælter de rundt. Venstre her i byen forsøger at lave kampvalg mod sig selv, og nogen af "de unge løver" i oprørsgruppen så man fedte rundt i gågaden og gøre reklame for sig selv i fredags. Gæt hvem der kastede sig sidelæns ind i en butik?? Gu vil jeg EJ høre deres pladder! De er sq lige så spændende at snakke med som ham i den ANDEN gågade, som ville sælge mig et telefonabonnement, og begik den fatale fejl at starte med at tiltale mig "Hej, frøken!" - - - den går bare SLET ikke når man er 20 år yngre end mig og stadig gnider sit skæg ind i plantegødning en gang om ugen for at få det til at vokse.

I avisen optræder de lidt mere afbalanceret ... der er repræsentanter for alle partier, og der udtaler de sig dog om noget konkret.

Men ellers er det primært de borgerlige, der er HELT oppe og ringe og stikker deres halvdårlige studiefotos op i snotten på mig ved enhver lejlighed i håb om at jeg skal stemme på dem.

Den eneste socialdemokrat jeg så i lørdags, var vores borgmester, Uffe, som kom trillende i sin lille bil - han var vist på vej ind på rådhuset. Men de skal nok komme ... den formildende omstændighed ved socialdemokraterne er, at de uddeler nydelige røde roser. Og Uffe kan jeg jo egentlig godt lide, selvom jeg ikke er medlem af partiet ... heller ikke af det parti :-)

Nøjj jeg glæder mig til at kommunalvalget er overstået, så jeg kan få min facebook og gågaden i fred for politikere igen - - al den der kasten om sig med løfter og blomster og plidderpladder ændrer altså ikke mine politiske holdninger alligevel.

Livsnyderen ... nu med politikerlede og nyslebet kant.

7 kommentarer:

Helle sagde ...

Hørt!! Ahhh - hvor jeg morede mig, ned gennem dit blogindlæg. Det er LIGE sådan jeg har det :-)))))

Lizelotte sagde ...

Det er lige i sådan nogen situationer - hvor man bare får NOK af møvsende politikere og andet irriterende - at det er så HERLIGT at være blogger, så man kan få afløb for sin irritation inden den slår ud som røde knopper :D

Kim H. sagde ...

Så fik du da luftet ud, pyha, godt jeg ikke er politiker ;-) men et sjovt og ærligt blogindlæg.

/Kim

Lizelotte sagde ...

Kim, jeg brænder sjældent inde med ret meget (ligesom dig, tror jeg ;) ... tak for rosen.

Manja sagde ...

Jeg får altså også fnidder af at de skal være over alt! Nu ved jeg udmærket hvilket parti og hvem jeg stemmer på, så jeg tager skyklapper på for resten (det er så nemt, når én man kender og kan stå inde for stiller op for det parti, man er medlem af...)
Det med at flygte sidelæns ind i en butik, det gjorde jeg for nogle år siden da Søren Pind (!) holdt hof på Kultorvet! Han er i forvejen én af mine yndlingsaversioner, og så stod han der, og så så...borgerlig ud. Det kunne jeg ikke med!
Dejligt indlæg! Det er heller ikke sundt at brænde inde med noget!

Anonym sagde ...

Overvejer at blive politiker!
Tænk al den plads der bliver rundt om mig når alle flygter langt væk fra mig *LOL*
Jeg er egentlig blevet lidt træt af demokratiet, der er ingen der hverken tør eller kan gøre det rigtige - for så bliver de ikke valgt ved næste valg.
Men jeg har nu alligevel ikke set noget bedre endnu.
Enevælde, diktatur og alle ismerne er trods alt endnu værre.
Så vi bliver nok nødt til at acceptere nogen politikere i gadebilledet nogle år endnu!
God valgkamp, hilsen Bruno

Lizelotte sagde ...

Søde Bruno, du ved da jeg aldrig vil flygte fra dig <3

Ajj Manja ... Søren Pind ville også kunne drive mig ind i hvadsomhelst ... pyyyh!