søndag, oktober 11, 2009

Slatten søndag

Hvad søren - klokken er blevet næsten halv fem, og jeg stener rundt i joggingbukser, tshirt og hjemmesko - samt morgenhår. Jeg er simpelthen bare ikke nået længere.

Sådan kan man også få en søndag til at gå. Lidt vasketøj, en film i sofaen med knægten (Ice Age 3), frokost, lidt læsning.

Jeg er igang med "7 gode vaner" af Stephen Covey. Den har jeg fået for efterhånden temmelig længe siden, men første gang jeg startede på den, gik jeg død.

Nu har jeg rå-slugt de første 100 sider, eller noget i den stil. Det er meget interessant læsning, og jeg tror på at hvis man vil, er det en bog der kan ændre mit liv og mit syn på verden - og ikke mindst mit overskud og min forståelse af sammenhænge.

Jeg har tvunget mig selv til en lille fordøjelsespause, så nu læser jeg ikke mere idag. Det, jeg har læst skal synke ned.

Så i det mindste har min hjerne ikke været slatten - kun resten af mig :-)

2 kommentarer:

susling sagde ...

Uh, den bog gik jeg også død i 100 sider inde. Der er meget, der skal konsumeres mentalt. Måske sku' jeg hive den ned fra hylden igen?!

Lizelotte sagde ...

2. gang ser ud til at virke for mig :) jeg har ikke lige haft tid til at læse i den, men den ligger og hopper utålmodigt.