torsdag, april 26, 2007

Just for the record...

...jeg tror at Søren Krarup er handicappet. Han lider af ubehandlet Tourettes Syndrom (hvor man helt ufrivilligt kommer til at sige grimme ting).

...jeg synes DFs symbol (det forvrængede dannebrog) giver mindelser til kommunisternes hammer og segl samt SS'ernes hattemærke - personligt får jeg en let kvalme, når jeg ser det.

...jeg er overbevist om, at rigtig mange DFere ville se bedre ud med tørklædet viklet om hovedet end rundt om halsen. Det gælder OGSÅ Mogens Camre.

Tjah. Sådan er der jo så meget.

14 kommentarer:

Tina - omme i London sagde ...

Fniiis - har du set denne her: http://politiken.dk/ats/article290848.ece ?

Dana Watsham sagde ...

Fantastisk formuleret! Du får en hel flok guldstjerner i min bog (og sikkert noget andet i deres ...).

Tak for (igen) at ramme hovedet på sømmet.

Lizelotte sagde ...

Tina ... jeg er dedikeret Politikens bagside-læser (på nettet), så jeg har grinet inderligt af den...

Tak Dana ... min blindtarm blev bare SÅ irriteret af alle de dumheder der er kommet ud af ansigtsåbningerne på DF de seneste dage... det er ikke fordi jeg er ubetinget vild med Astmaa Babydoll-Hamid... ;-)

Anonym sagde ...

HØRT - HØRT!
Man bliver "lissom" lidt træt i ansigtet, når de mennesker udgyder deres vrøvl - igen, igen. Pia K. undskyldte i øvrigt Krarup med at han jo er så aldeles velbegavet ....????????????

Lizelotte sagde ...

Velkommen her, Svit. Ja ... jeg er i øvrigt varm tilhænger af at folk må tro og mene hvad de vil .. men at man altså også har lov til at udvise et minimum af respekt for andre. Jeg er skræmt af nogle af de DF'ere, som tydeligvis er ravende vanvittige mennesker med et tyndt (for nogle meget tyndt) lag fernis ovenpå galskaben.

BusterLiguster sagde ...

Jeg er glad for at jeg ikke havde kaffe i munden, da jeg læste denne post... for jeg kom til at skraldgrine.. :-)

Er helt sikker på, at du har ret mht. tørklæder og Søren Krarup for den sags skyld ...
*GGGG*

Omvendt så er jeg lidt bange for, at Mogens Kamre vil ligne en stereotyp på en heks... og dermed skræmme alverdens børn, hvis de stå ham...

Lizelotte sagde ...

Hej Busterliguster, velkommen her... jamen, man ved jo dårligt om man skal grine eller græde over dem ... og så er det da bedst at grine! Godt du havde nået at sætte kaffen ned :-)

...Camre er skræmmende også UDEN tørklæde - kan det ikke kun blive bedre... man ku' jo køre en snip hen foran ansigtet osse...

Kontorchefen sagde ...

SÅDAN Lizelotte.
Og Svit, jeg hørte godt at undskyldingen var at han var for begeavet. At hun ikke selv kan høre det er så langt ude.

Lizelotte sagde ...

Kontorchef, jeg er enig ... han er savlende vanvittig - a raving lunatic...

Therese sagde ...

Hørt hørt, jeg var ved at få min drøbel galt i halsen da jeg hørte Pia udtale sig i går, "han er en meget begavet mand...." tsk tsk

Lizelotte sagde ...

...og HVAD siger det så om Pia...?

Jeannette sagde ...

Helt enig - og se evt. dagens Julius på www.horsens-folkeblad.dk under Julius (men den skal nok ses i dag fredag, i morgen bliver en anden lagt på) - han har også en pointe med tørklædet.
Mvh.
Jeannette

Lizelotte sagde ...

Hej Jeanette, velkommen her.

HAHAHA ... ja der kan man tale om et veludnyttet tørklæde...

Susan sagde ...

Ja den er god.

Det faar mig til at taenke paa at jeg saa en tv-avis fra et par dage siden (kan ikke huske hvilken dag og hvilket tidspunkt paa dagen, den var fra).

De interviewede 3-4 kvindelige folketingsmedlemmer om det her med toerklaedet og alle udtalte sig imod det. Det der var interessant var at ALLE uden undtagelse selv havde toerklaede paa - indroemmet det var omkring halsen, men de havde ALLE toerklaeder paa selv.

Det synes jeg var ret sjovt :-)