søndag, november 25, 2007

Blæreindlæg

...og så er det på tide at blære sig.

Det er ikke så tit, at Kristian optræder på bloggen. Jeg har ofte blæret mig med min flotte gardersøn - også da han var min flotte studentersøn. I har hørt mig prale af min smukke, seje, kreative datter - et utal af gange.

Hvad så med Kristian? Er han kedelig - dum - ikke noget særligt??

Til det må jeg sige: on the contrary, my dear!

P1040160

Kristian fylder ikke altid så meget - ihvertfald ikke på besvær-siden. Han er nem. Han er velopdragen. Han klarer sig fint i skolen, og har en god kammeratkreds.

Måske er det derfor, jeg ikke så tit blærer mig med ham? Jeg ved det ikke! Det er ihvertfald ikke fordi han er mindre køn, klog eller dygtig end sine søskende!

P1040057

Faktisk er Kristian sådan en, som gør dig varm inden i. Han er utroligt kærlig og sød - har altid tid til at give et knus og sige noget sødt. Og nogen gange udviser han en personlig modenhed, som gør mig mundlam og stolt. Han har integritet - ligesom sin søster er han fløjtende ligeglad med de mærker, der sidder i tøjet, selvom han ikke er helt så flamboyant i sin stil.

Denne praleseance kommer af, at vi i torsdags var til Skole/hjem-samtale med Kristian. Allerede da elevplanen kom hjem, var der lagt op til stolte forældre.

"Kristian er en sød og velopdragen dreng. Han er fornuftig og i mange situationer meget velovervejet."

Det faglige var ikke mindre flot. Både i dansk, matematik og ikke mindst engelsk fik han så meget ros, at vi snart ikke vidste, hvad vi skulle stille op.

P1040049

Jo, vi er frygteligt stolte af ham. Hans far og jeg. Og hvis jeg ikke tager fejl, er hans bonusfar heller ikke helt ked af knægten!

P1040060

5 kommentarer:

ninna sagde ...

ja det er da et par
flotte fyre

Lizelotte sagde ...

Ja ikke, Ninna?? Det var godt - du kunne huske hvordan man gør!!

Lene sagde ...

Du har været heldig med alle dine børn, og rosinen i pølseenden er en skøn dreng :-)
Så blær du dig bare og tag så følgerne bagefter ;-)

Susan sagde ...

Jeg kan godt forstaa du blaerer dig, det er helt berettiget. Han er en skoen dreng.

Lizelotte sagde ...

Lene, jeg er nemlig en heldig kartoffel. :-) pånær når det kommer til blærebetændelse!

Susan, det er han nemlig :-)