torsdag, november 08, 2007

Debat på tv2

Hehehe .... har lige set debat på TV2.

Sindene kommer godtnok i kog. Lene Espersen blev hidsig på Rune Lund og skreg som en rejekælling efter ham, Morten Helveg grinede lidt i skægget (selvom han ikke har et) af dem (Han ER nu sød...), og Bodil Kornbek - af alle i verden - viste tænder og gjorde heftigt udfald efter Lene Espersen (noget med at hun havde sin ministerpost på Pia K.s nåde) - WOW Bodil K.!!

Vidste slet ikke hun havde det i sig!! TIHI.......sådan en politisk debat / rivegilde er nu godt til at løfte humøret lidt!

Men hvor krydset skal stå, er jeg da stadig noget i tvivl om.

6 kommentarer:

flinkonellas på vej ud af flinkeskolen sagde ...

Tænk engang, indtil nu har jeg egentlig ikke haft en mening om Lene E, hun er jo bare et eller andet justits etellerandet, men hun var da godt nok belastende, rejekælling......lige mine ord, de andre ku`da dårligt få et ord indført. hm Jeg har endnu heller ikke besluttet, men temmer det gør jeg uanset om det ender med blankt.

flinkonellas på vej ud af flinkeskolen sagde ...

hm "stemmer" selvfølgelig og ikke "temmer"

Helle sagde ...

Kender en der aldrig omtaler Lene E. som andet end "Brystministeren" pga. den kavalergang DR zoomede ned i, under kronprisens bryllupsmiddag. :-)

Lizelotte sagde ...

Flinkonellas og Helle, jeg må modstræbende erkende at jeg faktisk normalt synes, at Lene E. er ret skarp - selvom jeg slet ikke er enig med hende politisk. Og jeg synes faktisk at hendes image som "den talende kavalergang" er et typisk billede på hvor mandschauvenistisk pressen ynder at være. Der er jo aldrig nogen, der fokuserer på de mandlige politikeres fysiske fortegn eller mangel på samme, vel??

Når det så er sagt, synes jeg hun er en usympatisk og dårlig debattør. Når hun ikke går i rejekællinge-mode som igår, har hun tendens til at være overbærende og nedladende overfor sine moddebattører.

Så jeg synes det var ustyrligt sjovt at se Bodil Kornbek, det fredelige menneske, give hende en verbal lige højre i går... :-)

Mona sagde ...

Enig, Lizelotte ... hvor er det dog belastende, at vi altid skal høre om hendes kavalergang - nøjagtig som det er belastende at skulle høre om Helles tasker!

Hør dog, hvad der kommer ud af munden på dem i stedet ... og nu så jeg ikke omtalte debat, men det lyder ikke som om det løftede sympatien for fru justitsministeren!

Se lige ovre hos mig om lidt, hvad jeg skal på søndag ... måske hjælper det MIG til at finde ud af, hvor krydset skal stå, for det ved jeg s.. heller ikke rigtig endnu!

Lizelotte sagde ...

...og så vil jeg sige, at grunden til at jeg ikke har kommenteret Rune Lund fra Enhedslisten er ikke, at jeg er komplet enig med ham. Mere at jeg kun havde smil og hovedrysten (og en enkelt øjenrulning) til overs for hans holdninger...