torsdag, november 15, 2007

Det bliver koldere...

Hvor var der koldt igår!

Selvom jeg havde min kaninskindsvest på det meste af dagen, frøs jeg som en lille hund - pånær den times tid sidst på eftermiddagen, hvor jeg var til møde inde hos min afdelingsleder. Han havde lavet saunavarme, for han havde frosset om formiddagen...

Da jeg kom ud derfra, var det gåhjem-tid. På mine høje hæle færdes man med forsigtighed - vi bor jo i en nedlagt lampefabrik, som på sigt skal bygges om. Der er masser af rist-trapper og ujævnheder, og det der med at salte når sjældent helt over til Teknikervej.

P1030706

Ovenstående rum går jeg ofte igennem på vej ind og ud fra mit arbejde, og vi har også et par mødelokaler her omme.

Vel nede af rist-trappen, mødte denne smukke himmel mig. Det beviser bare, at selv i et kedeligt industrikvarter kan man finde noget kønt.

P1040257

I dag arbejder jeg hjemme. Startede dagen med at smutte Bodil til Bøgeskov (for 3. morgen i træk), hvor de øver musical - jeg skal ind og se resultatet i aften!
Da jeg kom hjem, gik jeg en tur over på terrassen. Tænk - der er stadig lidt farve tilbage i hortensiaen!

P1040260

Nu sidder jeg her, i joggingtøj og hjemmesko, og nyder at have arbejdsro. Jeg har en lidt større opgave, jeg arbejder på lige nu, og det er så herligt at være uforstyrret...

3 kommentarer:

Mona sagde ...

Om det var koldt !!
Jeg mindes min gamle chef, som altid sagde, at "man skulle være skolelærer om sommeren - og bjørn om vinteren" ... og bortset fra at skolelærere jo ikke nødvendigvis har fri, fordi det er sommer, så er jeg tilbøjelig til at give ham ret.
Men fordi det er koldt, kan der jo godt være kønt rundt omkring - som du også har dokumenteret!

Lene sagde ...

God arbejdslyst Lizelotte. Ja det kan være farligt at færdes på høje hæle, godt du ikke faldt :-)

Lizelotte sagde ...

Mona, der ER skrækkeligt koldt, og jeg burde være en trækfugl som fløj til de varme lande, når der er vinter.

Lene, jeg er helt hjemme på høje hæle ... så faren er begrænset! :-)