søndag, december 09, 2007

2. søndag i advendt...

....og julestemningen er endelig ved at indfinde sig.

Men nu er huset også pyntet til jul.

I dag har jeg fået skrevet julekort - herligt! Har modtaget de første 2 med posten, så det er ikke for tidligt.

Efter lidt rengøring, tog vi over middag afsted for at bringe juletræet i hus. Det var hyggeligt - med alle 3 unger. Selvom vejret var meget lidt julet, var det dog trods alt holdt op med at regne - måske var det noget, Puk har sørget for ;-)

Det billede, jeg havde i hovedet var noget med snedrysset skov, strikkede vanter og røde kinder. Men det gik nærmest ligesom det plejer :-)

Vi havde researchet lidt ved at søge på nettet - og fundet et sted ovre mellem Aarup og Glamsbjerg, hvor man kunne fælde selv. Vi har nemlig de seneste to år lidt under, at vores "faste" juletræsleverandør (hvor der også var julestue og heste, man kunne klappe) var lukket.

Det var dog noget vanskeligt at finde, og vi kørte faktisk rundt og ledte ½ times tid, inden vi fandt stedet - de gjorde ikke meget i at skilte med det!! Til gengæld fandt vi et rigtig pænt træ - dejligt!

Og jeg tror faktisk ikke vi kørte så meget rundt som sidste år...


Hen på eftermiddagen begav jeg mig i kast med at bage brunkager. Jeg kunne ret hurtigt se at jeg ville få stress hvis jeg skulle skære skiver, lægge på bageplader, fylde bagte kager på riste og putte kolde kager i dåse selv. Så jeg meldte Andreas frivilligt til at hjælpe. Det var faktisk et forrygende teamwork, med mig til at fylde pladerne og Andreas til at tømme dem.

Brunkagerne blev lækre og sprøde (det sidste var lidt irriterende når en røg på gulvet - der kan bliver MANGE stykker ud af sådan en tynd, sprød sag...)


Så nu dufter huset af jul, og der står et fint træ ude i carporten.
Så kan det bare komme an.

Næste uge bliver travl. I morgen skal jeg have Bodil til frisør, og Bruno skal til møde om aftenen. Og dagen er besat af møder - for jeg er væk resten af ugen, på diverse kurser - og så har jeg heldigvis fri fredag!

Onsdag skal jeg synge og vi skal til dans, og torsdag skal vi til julevinsmagning.. dvs jeg kommer slet ikke hjem fra arbejde torsdag, for jeg skal jo hjælpe med at gøre klar til vinsmagningen.

Fredag skal vi ud at købe julegaver, Bruno og mig. Det bliver hyggeligt... det plejer det ihvertfald at være.

...næste uge har vi heldigvis alle arrangementerne overstået. Det bliver godt :-)

4 kommentarer:

puk2 sagde ...

Jeg gjorde et forsøg i det mindste med at få det til at komme et lag sne, regnen holdt i det mindste op, så øh... Så jeg opfatter min tilknytning til kirken som ikke værende helt håbløs, øh. Det lader til, det har været en meget aktiv, men hyggelig dag i familiens skød med gøremål, dejligt at læse om, synes jeg!!

Mona sagde ...

Kan næsten dufte dine brunkager ... jeg bagte ingefærsmåkager i går ... sprøde og lækre. De kan også gå i 1000 stykker, har jeg erfaret :-).

Lene sagde ...

Hold da op Lizelotte, jeg skal da lige love for at du rykker frem i fuld fart. Det lyder som en rigtig hyggelig weekend. Jeg har taget ferie et par dage nu, så nu skal nogel af julegaverne købes.
Ha en god uge, det er godt nok noget af et program du har, det er godt du er så ung ;-)

Lizelotte sagde ...

Puk, din forbindelse er garanteret bedre end min ;-)

Uhm, Mona, det lyder lækkert....

Lene, jeg har OGSÅ nået at daske rundt i nattøj indtil middag. Åhh har du fri ... måske møder du min søster Conny inde i Aalborg, hun har fri hele ugen for at blive juleklar.
Jaaa jeg er så ung :-) men det er du da osse.... vi har jo jævnaldrende børn!