onsdag, december 26, 2007

Julefred - i den grad...

Julefreden har i meget høj grad lagt sig over det lille hjem.
Som en fantastisk kontrast til de noget hektiske uger op til jul, kan man nu se mig HELT nede i tempo...

Den 22. havde vi "forjul" med Christina, Mette og Lasse - samt mine unger. Det var hyggeligt - og sjældent har jeg set så stor en portion risalamande fordampe på så kort tid. Det må ha' været noget med luftfugtigheden...

Juleaften gik også rigtig godt og hyggeligt for sig. Og Bruno er heldigvis glad for den lidt satsede gave jeg købte til ham.

Med til historien om den gave hører, at Bruno ikke har ejet et ur i rigtig mange år. Han holdt op med at gå med ur, da han var inde som soldat i 1979 - og det er jo ligegodt et par dage siden. Jeg synes dog, at der sammen med en flot, voksen mand med grå tindinger, hvid skjorte og pænt jakkesæt hører et stiligt ur. Som han naturligvis har fået af sin tilbedende hustru. Det, jeg efter mange kvaler valgte, var det her - af mærket Skagen Design:Det er titanium og slimline - jeg tænkte nemlig, at det både skulle være let og tyndt, hvis min ikke-ur-elskende mand skulle blive glad for det.

Heldigvis synes han godt om gaven - og forstår min mening med det. Nemlig at det i højere grad er et smykke end en brugsgenstand. Det klæder hans håndled - så det var vellykket.

Generelt var alle glade for deres gaver. Og vi har planlagt vores jul sådan, at vi har haft rig lejlighed til at nyde dem. I går skulle vi absolut ingenting - det vil sige, Bruno var ude at cykle med Carsten, men jeg daskede rundt i tshirt og natbukser hele dagen - ordnede lidt vasketøj, strikkede, læste, spillede nogen af de spil, jeg har fået i gave.

Spillene har der også været gang i i dag. Jeg har fået både Bezzerwizzer - en genial forbedring af ideen bag Trivial Pursuit - og Sequence, som er et bræt/kortspil. Det lærte jeg at kende, da vi havde familieweekend, hvor Mette havde det med, og det blev spillet til overflod.

I dag har vi dog været ude af huset. I morges var Bruno og jeg i Forever til en gang "hyggespinning" - mage til misvisende navn til et spinninghold har jeg sjældent hørt, det er benhårdt, og hyggen består alene i
1) Bo hygger sig med at se os lide
2) der serveres kaffe bagefter...

Vi har også været i Billund og hente vores feriegæst, Victor.

Han ligner fuldstændig sig selv - og er lige så nem og sød at snakke med (sjov dreng med dejlig skæv humor og den VILDESTE basstemme) som jeg huskede ham.

Nu er Bodil, Kristian og han forskanset på Bodils værelse, hvor de under snakken og grinen er på vej gennem en sæson af Simpsons (som Bodil fik i julegave...).

Fred, ro og hygge...

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og sådan skal jul også nydes! ;) Har også nydt jul i år med nogle dejlige dage.

Lene sagde ...

Det lyder til at være godt, rart, afslappende :-)

Anonym sagde ...

Skal vist lære det nye navn-system at kende..

Christina

Lizelotte sagde ...

Hej Chris ... ja det er lige med at finde ud af det :-)
Og så ses vi jo igen om nogle dage :-)

Lene, det har været dejligt!

Margrethe sagde ...

Syns uret er rigtig flot - tak for inspiration, elektrikeren har fødselsdag om et par måneder og han ønsker sig et nyt ur ;-)