søndag, maj 11, 2008

Bog-meme

Den har cirkuleret i blogland nogen tid, og hos Moccanita så jeg den så igen.

Nu snupper jeg den i luften og tagger mig selv.

Man slår op på side 125 i den bog, man er ved at læse, finder den 5. sætning på siden, og skriver de næste 3 sætninger - here goes:

"Brødrene besøgte mindre politistationer i blandt andet Skänninge, Åtvidaberg og Boxholm i det østlige Sverige syd for Stockholm og Herljulnge, Fristad, Steningssund og Lerum i de vestlige Sverige omkring Göteborg. Hvert sted tog de notater om placering, naboer og adgangsforhold, ligesom de fotograferede flere af stationerne med et medbragt spejlreflekskamera. Notater, skitser og observationer fra de svenske politistationer, i alt omkring 25, samlede Jan Weimann i en kasse i gruppens dæklejlighed."

Har du gættet bogen?? Hvis ikke - så er det Peter Øvig Knudsens "Blekingegadebanden - den hårde kerne".

Jeg KUNNE også have skrevet følgende 3 sætninger:

"På de lige og kuperede stykker havde han muskler nok til at sætte et kværnende tempo, og han rummede eksplosion til hårde afslutninger. Desuden udviklede han sig under Ludovic Feuillet til en sikker holdkaptajn med overblik og autoritet. Frantz var også den første rytter, som stort set kun interesserede sig for Tour'en."

Guf for kendere - den anden bog, jeg er igang med for tiden. Joakim Jakobsen - "Le Tour - sejre, drømme og frygtelige nederlag i 100 år". Afsnittet er fra 1928-afsnittet, og handler om Nicolas Frantz, en ung luxemburger, som vandt i 1928. Det kunne de franske arrangører ikke lide - og Frantz var faktisk en årsagerne til, at man fra 1930 i en periode kørte med nationale hold.

Der var jo ikke så mange luxemburgske cykelryttere ...

Ingen kommentarer: