søndag, maj 04, 2008

Livsnyderen løber - igen!

Det er nu godt 2 uger siden jeg smuttede ned af kældertrappen og slog mit haleben.

Det har været temmelig smertefuldt, og det er først i løbet af denne weekend at jeg er holdt op med at tage smertestillende kontinuerligt.

I dag vovede jeg pelsen og iførte mig løbesko og -tøj, og satte afsted på den rute, jeg havde fundet frem til inden styrtet.

Faktisk var jeg startet fra bunden. Nogen problemer med mine ben gjorde, at fysioterapeuten anbefalede mig et begynderprogram (!!) - så jeg snuppede Alt for Damerne den uge, de havde sådan et med, og så lavede jeg det lidt om ... seriøst, 3 intervaller af 3 minutters varighed er LIDT i underkanten, så jeg føjede et ekstra interval til i enden. Så passede det bedre til mig.

Og stadig en stor skånsomhedsforbedring - mit løbeopstartsmotto plejer at være: "Fem kilometer kan man altid løbe" - og selvom jeg rent faktisk altid KAN løbe fem kilometer, er det ikke nødvendigvis den mest skånsomme løbeopstart, man kan forestille sig...

Tilbage til i dag.

For en uge siden gjorde det kvalme-ondt hvis jeg forglemte mig og løb et par skridt - men da jeg satte i løb nedad Fasanvej med retning mod volden, var det uden kvalme og næsten uden smerter - og den smule smerter der var, forsvandt lige så stille.

Så - JUBIIIII - jeg er tilbage i løbeskoene - I skal bare se mig om 10 uger!

6 kommentarer:

anjoe sagde ...

Dit JUBIIIII er helt forståeligt ;-)

Lupo sagde ...

Flot Liselotte! Og held i uheld har du nok også haft. Lupomanden gjorde samme nummer for 7 (syv) uger siden. Det gik ud over hans ankel, der kom et (lille) brud og han taler først NU om at begynde at motionene forsigtigt igen.
Så jeg følte oprigtigt med dig, da jeg læste om din smuttur ned ad kældertrappen.
Thumbs up!

Lizelotte sagde ...

Anjoe, en løbende livsnyder er en glad livsnyder :-)

Lupo, jeg turde næsten ikke tro på at det kunne gå så hurtigt den rigtige vej ... det gjorde meget ondt den første tid efter - håber din mand kommer hurtigt og problemfrit igang.

Lene sagde ...

Jeg var også startet på løbeprogrammet, men så blev der så meget andet at tænke på, måske skulle jeg finde bogen frem igen :-)

Lizelotte sagde ...

Lene, det ser ud til at være et fornuftigt løbeprogram .. så det skulle du da gøre :-)

Simon sagde ...

Total sejt gjort. Jeg forsøger selv at holde gang i benene. Og det er i det mindste holdt op med at gøre total ondt :)