fredag, maj 23, 2008

Livsnyderen ud at lege

Jubiiii - vi skal ud at lege i eftermiddag!

Vi holder afdelings"hygge" - med indbygget fodbold, volleyball og gulvhockey. DET skal nok blive sjovt - og bagefter skal vi have noget godt at spise og et eeeeenkelt glas rødvin.

Jeg tør snart ikke sige noget om mit arbejde hjemmme. I går kom jeg i løbet af eftermiddagen til at nævne
1) at jeg havde haft en heftig bordtennisdyst med en kollega
2) at nogen af os havde sunget for en kollega, fordi han var muggen

...det kunne jo lyde som om mit arbejde var lutter fis og ballade.

Og det er det altså ikke. Hele tiden. Blev der sagt.(men jeg er lidt glad for at arbejde et sted hvor man godt kan lege og opføre sig barnligt, selvom man er en "voksen dame")

3 kommentarer:

Hanne sagde ...

Du har helt ret. Det er dejligt at arbejde et sted hvor fis og ballade også er eel af hverdagen. Som du har set er en af vores kolleger blevet danmarksmester. Det har vi også fejret. At arbejde sammen med ksne mennesker som forstår at vi også kan arbejde ganske seriøst - mens vi har det sjovt med hinanden. Det gør Bankdata til en arbejdsplads som er svær at komme fra!
Hav et godt seminar. Jeg glæder mig til næste måned hvor det er vores tur. vi skal bl.a. ind og se Søren Østergaards cirkusvarieté. Der får vi vist en pæn mængde galskab!

Lupo sagde ...

Det lyder dejligt!
På min arbejdsplads skiftes vi til at have som ansvarsområde: "Sørge for, at vi har det sjovt" :D

Lizelotte sagde ...

Hanne, der er også forskel på hvor sjovt man har det i afdelingerne - der hvor jeg er nu er vi supergode legebørn! Det var ikke engang seminar - bare afdelingsfest...

Lupo, god plan... ;-)