lørdag, maj 10, 2008

Man ved man er i Fredericia...

...når trafiksignalerne ser sådan her ud:

P1040696

...og sådan her når man godt må gå:

P1040698

Haha ... sjovt! Jeg ved ikke, hvor længe, de har set sådan ud, men enhver som kender Fredericia vil vide, at det er en hyldest af Fredericias by-helt, nemlig Landsoldaten - som så sådan her ud i pinselørdagssol:

P1040694

Sikke en herlig ide! Og gad vide, hvor lang tid der var gået, inden jeg havde opdaget det, hvis ikke min opvakte datter havde peget dem ud for mig i sidste uge...

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er lige sket.....
Landsoldater skal lede fodgængere over lyskryds

Mon det får fodgængerne til at stå ret? ;-)

Zenia Effenberger Larsen sagde ...

Hvor sjovt. Jeg er opvokset i Fredericia, men har aldrig set det der. Kan også forstå på ovenstående kommentar, at det er noget helt nyt.

Lizelotte sagde ...

Johnnie, jeg har faktisk papir-udgaven af dagens avis liggende, men har ikke set den artikel. Måske skulle jeg bare nærlæse...

Zenia, det er faktisk en rigtig sjov og sød ide, synes jeg. Er ikke "indfødt" Fredericianer, men efter at have boet 17 år i byen føler jeg efterhånden at det er "min" by - det er en rar lille by, synes jeg :-) Du må kikke efter landsoldaten næste gang du er her i byen.

Lene sagde ...

sikke en god ide. Godt de ikke havde været der i flere år, Lizelotte :-)

Anonym sagde ...

Hej lotte

Det er en 11 årig drengs ide. Han sendte et brev som forslag til Borgmesteren.
Han synes så det var en god ide, og fik det så ordnet det;-)

Hils resten af familien..

Mona sagde ...

Kanon!

Har du været i Berlin? Der har de også specielle røde og grønne mænd ... alt afhængigt af om man er i gammelt Øst eller -Vest. Der har udviklet sig en hel bevægelse omkring bevarelsen af de (i øvrigt meget søde) gamle øst-mænd. Herhjemme har vi både t-shirts og køleskabsmagneter med dem som motiv!

Lizelotte sagde ...

Mette, det står i linket i den første kommentar :-)

Mona, det har jeg, for mange år siden - da der var "The Wall" på Potsdamer Platz med Roger Waters og en masse andre. Og jeg kender godt den gamle øst-gå-mand, og kan huske jeg har læst artikler om kampen for hans bevarelse :-)

Anonym sagde ...

Hehe ok det er så det der lige kan ske, når man ikke lige læser alt med, fra begyndelsen..;-)Ups